Nyheter

Bisnode utsett till ett av Sveriges bäst skötta företag

13 mar 2019

Bisnode har fått utmärkelsen 2019 Sweden's Best Managed Companies, som delas ut av Deloitte i samarbete med Nasdaq. Kvalitetsutmärkelsen baseras på kriterier som bedömer Bisnodes strategiska inriktning, företagets operationella kapacitet, företagskulturen samt den ekonomiska utvecklingen.

– På kort tid har vi gått från att vara flera bolag med olika kulturer och strategier till att bli ett Bisnode med en gemensam strategisk agenda och tydliga processer. Vår vision är tydlig: Vi ska vara Europaledande inom smart data och analys. Att vi nu uppmärksammas som ett av Sveriges bäst skötta företag är förstås ett fint kvitto på att vi är på rätt väg, säger Magnus Silfverberg, koncernchef för Bisnode.

Programmet "Best Managed Companies" grundades av Deloitte i Kanada 1993 och har sedan dess etablerats över 20 länder runt om i världen. Sweden's Best Managed Companies lanserades under 2018 av Deloitte i samarbete med Nasdaq och i år delas utmärkelsen ut för första gången. 20 företag har deltagit i ansökningsprocessen och en oberoende jury har valt ut de 12 företag som uppfyller alla kvalitetskrav.

–  Det finns väldigt många välskötta företag i Sverige och det har varit spännande att komma i kontakt med några av dem genom det här programmet. Vi är glada att vara med och lyfta fram fina företag som är en så viktig del av svenskt näringsliv, säger Håkan Sjögren, oberoende jurymedlem samt Managing Director och ansvarig för noteringar på Nasdaq i Stockholm.

För ytterligare information vänligen kontakta:

Tomas Hedenius, Marknadsdirektör
+46 (0)70-247 29 02

 

Vill du att vi kontaktar dig