Så Effektiviserade A.R. Deringer Kredithanteringen med D&B CREDIT

Smarta beslut Smart data Compliance Kundcase Artiklar

Enastående service. Maximal effektivitet. Hanterad risk. Det här är löften A.N. Deringer har givit sina kunder i nästan ett sekel. Det är inte konstigt att dessa är några av de fördelar som det ledande globala logistikföretaget var ivrig att utforska med nästa generations riskinformationslösning från Bisnodes samarbetspartner Dun & Bradstreet. Och de blev inte besvikna.

Deringers kreditansvarig Paul Laska är bland de första användarna avBisnodes samarbetspartner Dun & Bradstreets nya riskhanteringsplattform, och han var så imponerad av D&B Credit att han snabbt gick från att vara beta-kund till att vara en betalande kund och implementerade D&B Credit för att hjälpa till att hantera sin kreditverksamhet. Här berättar vi varför.

Rekommenderad kreditlimit ger trygga beslut

Laska gillar hur Dun & Bradstreets data och analys som erbjuds via D&Bs Credit lösning låter honom och hans kollegor se, dela och använda affärskritisk information. Laska pekar i synnerhet på den funktion för kreditlimiter som rekommenderar kreditgränser. Det är inte bara en garanti för att krediten hanteras snabbt och effektivt av kollegorna när Laska inte är tillgänglig. Det är även en viktig valideringspunkt från en betrodd tredje part för de kreditgränser som de redan har infört.

- Den rekommenderade kreditgränsen är viktig för oss. Den får mig helt enkelt att känna mig mycket mer bekväm när jag inte är på plats på kontoret och någon annan behöver fatta ett kreditbeslut, berättar Laska.

shutterstock_55445227.jpg
"Jag älskar sättet på vilket informationen presenteras. Det är helt enkelt mycket lättare att analysera och få de svar du behöver för att fatta trygga kreditbeslut."

Paul Laska, Credit Manager på Deringer

A.N deringer i siffror

A.N deringer i siffror
  • 1919 grundades företaget av Alfred Neel Deringer.
  • 450 leverantörer av Supply Chain Logistics är sysselsatta i Nordamerika av det privatägda företaget.
  • 50 procent av personalen är licensierad amerikanska eller kanadensiska tullmäklare eller bär andra specialiserade certifieringar.

Lättolkad global kreditinformation

Laska framhäver även kvaliteten på D&B Credits design och användarupplevelse. De djupa datainsikten från Dun & Bradstreet presenteras på sätt som är "lättare att följa och lättare att överblicka", säger han. Diagrammen, grafer och annan modern presentation av information betyder att Laska inte behöver se svårt för vad han och hans kollegor behöver för att göra smarta beslut.

- Jag älskar sättet på vilket datan flödar. Det är helt enkelt mycket lättare att analysera de saker du behöver, utbrister Laska.

Det här fick A.N. Deringer hjälp med

  • Enastående service
  • Maximera effektivitet
  • Hantera risk

Vill du att vi kontaktar dig?