Våra värderingar

Vi är pionjärer som har kunden i fokus
Customer Focus

Customer Focus

Vi lyssnar. Och vi lär oss. Varje dag vidareutvecklar vi våra lösningar för att passa kundbehovet. Våra verktyg: data och analys. Vi och våra kunder förlitar oss på varandra och på det viset växer vi tillsammans. Vårt mål är alltid att möjliggöra smarta beslut. 

Constant curiosity

Constant curiosity

Dun & Bradstreet har vi nyfikenhet i vårt DNA och vår upptäckarlust påverkar alla delar av vår verksamhet. För oss handlar nyfikenhet om att uppmuntra innovation, våga utmana och att ha mod att vara pionjär.

Collaboration

Collaboration

Dun & Bradstreet samarbetar vi. Det är en förutsättning för att vara pionjärer inom smart data och skapa värde för våra kunder. Eftersom vi arbetar som en organisation över landsgränserna, kan vi tillsammans både anpassa oss snabbt och agera med kraft.

Trust

Trust

Förtroendet från våra kunder ligger till grund för vårt arbete. Det är det som gör oss till en partner att lita på och en bidragande samhällskraft. För att bygga förtroende måste vi förlita oss både på varandra och oss själva. När varje individ tar ansvar kan vi hjälpa varandra att nå längre.