Bisnode har fått en ny koncernchef i Magnus Silfverberg. Han har femton års erfarenhet av ledande befattningar i innovativa företag. Den senaste var som koncernchef för Betsson Group, som strävar efter att ge den bästa kundupplevelsen i spelindustrin. Magnus kommer att tillträda sin nya tjänst senast 1 september 2015.

Magnus, som är född 1973, har en MSc i ekonomi från Handelshögskolan i Stockholm och en MBA från INSEAD. Han började sin karriär hos Accenture där han arbetade som strategikonsult i två år innan han gick över till ASP-företaget Frontville som medgrundare och arbetade som koncernchef i fyra år. Därefter tillbringade Magnus fem år som bland annat försäljningsdirektör och chef för outsourcingtjänster på HP i Sverige, innan han kom till spelindustrin i slutet av 2009, som vd för Betsson Malta Ltd. I juli 2011 tillträdde han som koncernchef och vd för Betsson Group.

Gedigen erfaranhet av affärsutveckling, ledarskap och försäljning

Gedigen erfaranhet av affärsutveckling, ledarskap och försäljning

– Jag ser verkligen fram mot att börja på Bisnode. Jag anser att Bisnode har en unik position i sin bransch, genom att tillhandahålla sina kunder insikter från data att agera på. Det är ett viktigt behov för nästan alla företag idag. Det ska bli spännande att lära känna företaget, dess medarbetare och kunder, och det ska bli roligt att börja bidra till Bisnodes framgångar, säger Magnus Silfverberg.

– Det är med stor glädje jag välkomnar Magnus till vårt företag. När Magnus börjar i Bisnode Group, för han med sig en gedigen erfarenhet av affärsutveckling, ledarskap och försäljning som kommer att stärka företaget ytterligare i framtiden, säger Jon Risfelt, styrelseordförande.

Få insikter, trender och inspiration från Bisnode Smart Insights