Sök
Nyheter

Bisnode utser Cecilia Westerholm Beer till ny CHRO

15 maj 2017

Bisnode meddelar att Cecilia Westerholm Beer blir ny Chief Human Resource Officer från och med maj 2017. Cecilia kommer också att sitta med i Bisnodes koncernledning.

Arbetet innebär att Cecilia kommer fortsätta att utveckla Bisnodes HR-arbete, där hon framförallt ska fokusera på strategi och process i flera koncernövergripande projekt. Hon kommer att arbeta nära koncernledningen med att driva det långsiktiga arbetet med företagets organisationsutveckling och företagskultur.

– Cecilias strategiska erfarenhet av att leda förändringsprocesser kommer att hjälpa Bisnode att förändra och utveckla vårt företag och vår viktigaste tillgång, våra medarbetare, säger Magnus Silfverberg, CEO på Bisnode. Med Cecilias dokumenterat framgångsrika förändringsprojekt från både traditionell industri och teknikdrivna konsultföretag, är jag säker på att hon kommer tillföra värdefull kunskap som tar oss flera kliv framåt.

– Det är med stor ära jag går till Bisnode. Jag ser fram emot att tillsammans med koncernledningen på Bisnode fortsätta arbetet med att göra en fantastisk koncern ännu bättre, säger Cecilia. Att få vara med på Bisnodes förändringsresa där vi ska bli den mest eftertraktade partnern inom data och analys i Europa, är ett privilegium. Jag är laddad och redo att börja bygga kultur och ledarskap på Bisnode.

Cecila har mer än 20 års erfarenhet från att leda framgångsrika HR-team inom olika branscher. Hon har byggt långsiktiga strategier som enkelt kunnat implementerats i det dagliga arbetet på företag som Manpower, Crane, Fortum och Cybercom. Innan hon började på Bisnode drev hon konsultföretaget Stratena AB vars fokus är att stödja företags personal- och organisationsutveckling.

För mer information kontakta:

Magnus Silfverberg
Magnus.silfverberg@bisnode.com

Presskontakt:

Jenny Karlsson, PR & Communication
Jenny.karlsson@bisnode.com

Få insikter, trender och inspiration från Bisnode Smart Insights