SOLNA

Vikariat som Fulfillment Specialist inom Web & Billing

28 nov 2018

Vi söker nu en Fulfillment Specialist till vårt team Web & Billing. Enheten Fulfillment, som ingår i Operations, har som uppdrag att säkerställa att kundleveranser sker i enlighet med avtal. Vi verkar för hög konkurrenskraft genom kvalitet, korta ledtider samt förståelse för kundens behov. Vi ska samtidigt sträva mot automatisering, processutveckling och kontinuerlig förbättring.

Rollen

I rollen som Fulfillment Specialist hanterar du frågor och upplägg från våra kunder och sälj kring våra portaltjänster, användaruppsättning och avtalsupplägg. Du kommer att ingå i ett team på ca 10 personer och dina huvudsakliga arbetsuppgifter är att arbeta med upplägg av nya kunder, fakturering och support av nya kredittjänsten RiskGuardian. Vi arbetar aktivt med processeffektiviseringar, robotiseringar och systemförbättringar där kan du vara med och göra skillnad. Varje vecka är teamet med och tar fram samt bidrar till kontinuerliga förbättring som ett led i att förenkla för kund och förbättra våra interna processer.

Tjänsten är ett föräldravikariat på 5 månader och placerad i Solna. Du rapporterar till Team Manager för Web & Billing.

Kvalifikationer

Vi söker dig som drivs av att leverera hög service och tycker om att arbeta tätt ihop med andra delar av en organisation. Du är noggrann och strukturerad i ditt arbete och det är en fördel om du har tidigare erfarenhet av kreditverksamhet eller backofficearbete. Du tycker om att ta ansvar och lära dig nya saker. Du har god förståelse för både kundbehov, kvalitet och affärsnytta. Vi eftersträvar en jämnare könsfördelning och ser därför gärna att män söker.

Ansökan

Vill du veta mer om tjänsten är du välkommen att kontakta Isabel Stål, Team Manager på Web & Billing via e-mail isabel.stal@bisnode.com eller på telefon 076 -114 28 22.

Skicka din ansökan så snart som möjligt till ansokningar.operations@bisnode.com. Urval sker löpande.

Seniority level: "Entry level"
Job function: Administrative, Finance