Solna

Teknisk Service Delivery expert till Bisnodes Operations

02 okt 2017

Vi på Bisnode söker drivna tekniska Service Delivery experter som vill hjälpa kunder med leveranser inom Smart Data. Smart Data är vår tids hårdvaluta. I dagens digitala informationsöverflöde är det viktigare än någonsin för kunderna att kunna förädla, analysera och förstå affärsdata. Vi på Bisnode är dedikerade till att leverera insikter för att hjälpa våra kunder att fatta smartare beslut.

Nu söker vi medarbetare till våra Operations team på vårt kontor i Solna. Operations arbetar med att skapa kundvärde och ge bästa möjliga service till våra kunder.

Vad erbjuder Bisnode?

Bisnode söker tekniska Service Deliverymedarbetare som ska arbeta med kundleveranser av affärsdata. Arbetsuppgifterna kan innebära urval, matchning, integrationer eller andra leveranssätt eller bestå i att ta fram billingunderlag i leveransprojekt. I alla roller ingår nära kontakt med kunder samt den interna organisationen.

Vem är du?

Du söker ett nästa arbete där du får utvecklas och arbeta nära kund med att leverera tjänster som stödjer kundernas affärsbeslut i en utvecklingsorienterad organisation som fokuserar på att kontinuerligt effektivisera och förbättra arbetsprocesser och tjänster. Du tycker om att ta ansvar och har god förståelse för både kundbehov, kvalitet och affärsnytta. Du har lätt förstå helheten och strävar efter att effektivisera med kundperspektivet i fokus samt drivs av att utvecklas och lära dig nya saker.

Du kanske tidigare har arbetat med att ge service och leverera digitala tjänster i någon form. Du har god förståelse för att använda databaser för att selektera, matcha eller bearbeta data. Du har god vana hantera olika IT-systemmiljöer och har lätt för att kommunicera i tal och skrift på svenska och engelska och tycker om att lära dig mer om teknik och förstå kundbehov.

Vill du veta mer om tjänsten?

Kontakta rekryteringsansvarig Lilian Westin, på mail lilian.westin@bisnode.com eller på telefon 0708-902001.
Vi undanbeder oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Ansökan

Skicka din ansökan så snart som möjligt till ansokningar.operations@bisnode.com. Urval sker löpande.

Om Bisnode

Bisnode finns idag i 18 europeiska länder och är en av Europas ledande leverantörer av affärsinformation. Totalt är vi är omkring 2 100 medarbetare i Europa. Bisnode har sitt huvudsäte i Stockholm.