SOLNA

Teamchef för säljsupport team på Bisnode Operations

29 jan 2018

Vi söker en Teamchef till Bisnode Operations som hjälper vår säljorganisation med avtalssupport och regelverk, exempelvis GDPR.

Smart Data är vår tids hårdvaluta. I dagens digitala informationsöverflöde är det viktigare än någonsin för kunderna att kunna förädla, analysera och förstå affärsdata. Vi på Bisnode Operations är dedikerade till att leverera insikter för att hjälpa våra kunder att fatta smartare beslut. Nu söker vi framtidens ledare till vårt Complience-team på vårt kontor i Solna.  

Vad erbjuder Bisnode? 

På Bisnode får du chansen att leda ett team som hjälper våra säljare med allt som rör avtal, regel-följande och Complience frågor, t ex KUL och GDPR.  Bisnode hjälper kunder inom B2B och B2C lägga fokus på att göra rätt affärer och minimera risker genom att leverera affärsdata. Informationen påverkas av en rad lagar och regelverk. För att fortsätta vår resa mot framtidens tjänster och leveranssätt behöver vi som organisation kontinuerligt fortsätta utveckla våra arbetssätt och processer.  

Som Teamchef blir du ansvarig för ett team som är vana att ge god service mot både intern organisation men också kunder inom det som påverkar avtal. Du blir även delaktig i olika utvecklingsprojekt som påverkar regelefterlevnad. Det blir din uppgift att leda förändringsarbetet mot nya förbättrade processer och kunskapsområden och effektivare standardiserade arbetssätt så att vi kan bibehålla vår starka marknadsposition. Du ansvarar för budget, har personalansvar, och kommer organisera det dagliga arbetet. Du kommer ansvara för att utveckla ditt teams processer samt bedriva kontinuerligt kvalitetsarbete för att förbättra verksamheten enligt Bisnode Operations strategier.

Som Teamchef rapporterar du till Sales Support Manager och sitter i ledningsgruppen för Sales Support under enheten Operations. 

 

Din profil 

Vi söker dig som tycker om att leda team i förändring med resultatfokus. Du är strukturerad, självgående och analytisk samt besitter en förmåga att inspirera och engagera team och andra chefer. Vi söker dig som har erfarenhet av att leda människor och har några års erfarenhet i en liknande roll samt ett utpräglat intresse av service- och kvalitet. Du får gärna ha ett stort intresse för information och kundnytta. Lämplig utbildningsbakgrund är inom juridik, ekonomi eller administration. 

 

Ansökan 

Skicka så snart som möjligt din ansökan med CV tillsammans med en kort sammanfattning om dig själv till ansokningar.operations@bisnode.com. Urval sker löpande. 


Vi välkomnar all typ av mångfald i våra tillsättningar.
 
 

Om Bisnode 

Bisnode finns idag i 18 europeiska länder och är en av Europas ledande leverantörer av affärsinformation. Totalt är vi är omkring 2 100 medarbetare i Europa, varav ca 550 arbetar i Sverige. Bisnode har sitt huvudsäte i Stockholm. Läs mer om Bisnode här: bisnode.se/om-bisnode.