Sök
SOLNA

Supporttekniker till Workplace Support

13 nov 2019

Bisnode har en omfattande teknikorganisation som spänner över 14 länder och har drygt 400 medarbetare. Vårt uppdrag är att säkerställa leverans och support till kunder och intern personal. Workplace Support är en del av Workplace Operations vars uppdrag är att agera SPOC för IT-relaterade beställningar och incidenter inom Bisnode Group.

Din passion

Som Supporttekniker i Workplace Support får du möjlighet att arbeta i en varierad och tekniktung miljö där du är med och säkerställer att företagets medarbetare har tillgång IT-support i världsklass. Uppgifterna är omväxlande och innebär daglig kontakt med användare.
Du får möjlighet att vara med och vidareutveckla Workplace Support som just nu är i en spännande resa till att bli en skandinavisk funktion. Arbetsmetoden är agilt präglad och bygger på nära samarbete med övriga team inom Tech Operations.

Du och din erfarenhet

Vi tror att du arbetat med IT support i cirka 2-3 år och att du brinner för problemlösning och kundsupport. Du är nyfiken och kreativ med god förmåga att självständigt felsöka hård- och mjukvarurelaterade problem. Du har goda kunskaper inom Microsoft Windows och Office365, IT-säkerhet och skrivarhantering. Vidare vill vi att du har grundläggande kunskaper inom Active Directory samt nätverk- och kommunikation. Du känner sedan tidigare till vikten av att arbeta processorienterat, efter ramverk som t ex ITIL. För tjänsten krävs att du kan uttrycka dig på både svenska och engelska i tal och skrift.

Som person värdesätter vi att du är serviceinriktad, samarbetsvillig, kommunikativ, driven och kan agera snabbt när det uppstår problem.

Ditt nästa steg

Bisnode möjliggör smarta beslut. Det är dags för dig att ta ditt! Om du är intresserad av tjänsten, ansök via vår hemsida. Har du frågor eller funderingar kring tjänsten? Hör gärna av dig till HR-partner Jessica Bergström, jessica.bergstrom@bisnode.com.

Om Bisnode

Bisnode finns idag på 19 marknader och är en av Europas ledande leverantörer av beslutstöd. Huvudsakligen arbetar Bisnode med beslutsstöd inom affärs-, marknads- och kreditinformation. Nyckeln för Bisnode är att leverera svar och insikter och på så sätt göra det möjligt för våra kunder att fatta smarta beslut. Bisnode har idag ca 2100 anställda.

Ansök här