Solna

Säljspecialist Marknad Large Accounts

05 dec 2017

Smart Data är vår tids hårdvaluta. I dagens digitala informationsöverflöd är det viktigare än någonsin att kunna förädla, analysera och förstå data. Vi på Bisnode är dedikerade till att leverera insikter för att hjälpa våra kunder att fatta smartare beslut. Nu söker vi en Säljspecialist Marknad till vårt kontor i Solna. Är det du?

Du kommer att arbeta helt oberoende av vertikal inom segmentet Large med såväl befintliga som nya kunder Med din spetskompetens kompletterar du Account Managers övergripande kundansvar så att vi breddar Bisnodes erbjudande hos kunderna. Du skall kunna driva egen försäljning från första kundkontakt till signerat avtal. Du har egen budget och arbetar hela tiden för att öka kundernas affär med Bisnode.

Ditt ansvar som Säljspecialist i Large Accounts är att identifiera och driva ny- och merförsäljning av de produkter som ingår inom ditt specialistområde. Tillsammans med de övriga i teamet skall ni täcka hela Bisnodes breda erbjudande med individuell spetskompetens från något av våra tidigare affärsområden.

Vi söker dig som gillar att sälja, har ett stort driv och vill kombinera djup kunskap om vårt erbjudande med ett stort engagemang, ambition och ett driv att nå ut med Bisnodes befintliga lösningar samt våra nya spännande lösningar som drivs fram ur våra initiativ.

För att lyckas med uppdraget är det viktigt att du är lösningsorienterad och kan förmedla en stor tilltro till Bisnodes lösningar och unika, breda erbjudande. Det är viktigt att du har ett stort säljdriv och initiativförmåga, en hög aktivitetsnivå, en mycket god samarbetsförmåga samt att du trivs med att växla mellan egna säljinitiativ och att supportera dina kollegor. Du måste kunna arbeta självgående och vara målinriktad.

Vi ser att du tidigare minst 3 års erfarenhet av konsultativ försäljning. Högre utbildning inom marknadsföring eller företagsekonomi samt kunskap och intresse för digitala samt automatiserade tjänster är meriterande.

Tjänsten är tillsvidare på heltid med inledande provanställning på sex månader.

Intresserad?

Ansök genom att mejla ditt CV och personligt brev till helena.gavelin@bisnode.com senast den 18 december 2017. Vi välkomnar all typ av mångfald i våra tillsättningar.

Om Bisnode

Vi på Bisnode drivs av en ambition som genomsyrar allt vi gör, vi vill göra det möjligt för våra kunder att fatta smartare beslut. Här hittar du individer som med sin expertis, kultur, humor och sina idéer berikar verksamheten. För det är när alla bidrar med sina styrkor som Bisnode utvecklas som företag.