SOLNA

Säljchef som vill jobba med datadriven försäljning

02 feb 2018

Är du redo att bli en av Sveriges vassaste teamchefer inom datadriven försäljning? Går du igång på värderingsstyrt säljledarskap? Är du beredd att varje dag göra det lilla extra för våra kunder och säljare? Vill du vara med på vår resa mot 2020-talets mest moderna försäljningsorganisation? Då kanske det är just dig vi söker till rollen som Team Manager på SMB! 

Vi har det senaste året genomgått en stor förändring när det kommer till arbetssätt. Med kunden i fokus har försäljningen digitaliserats, prospekteringen blivit knivskarp och kunderna crawlas in via hemsida, chatt, mail och telefon. På SMB använder vi Bisnodes tjänsteerbjudande för att lyckas med vår egna datadrivna försäljning, vi kallar det ”att äta vår egen medicin”.

För att lyckas med jobbet tror vi att du har ett entreprenöriellt och lösningsorienterat mindset. Du är bra på coacha och älskar att se dina säljare lyckas. Du vet att det som inte följs upp sällan blir gjort. Du har ett brett kontaktnät inom Bisnode och kan vara kreativ & lösningsorienterad där processerna inte räcker till. Den här rollen ger dig stort handlingsutrymme så länge du arbetar datadrivet och i enlighet med våra värderingar. Vi tror det är viktigt att vara en uthållig vinnarskalle för att lyckas i det här uppdraget 

Kort fakta om tjänsten: 

  • Din chef: Fredrik Björkman, försäljningschef IAM, SMB 

  • Teamet: 10 fantastiska Account Managers 

  • Säljkanaler: Telefon, digitala möten, besök 

  • Budget: ca 70 miljoner 

  • Var: Tjänsten är placerad på vårt kontor i Solna 

Kort fakta om den vi söker: 

  • Vi ser gärna att du har ledarerfarenhet sedan tidigare. Alternativt att du har en extremt stark drivkraft att vilja utvecklas som ledare. 

  • Du är van att ha kontakt med Bisnodes kunder 

  • Excel & Salesforce är två verktyg som är bra att kunna för säljstyrning och uppföljning 

Ansökan 

Du är varmt välkommen att skicka din ansökan till fredrik.bjorkman@bisnode.com – bifoga CV och personligt brev. Ange referens ”Team manager SMB”. Sista ansökningsdagen 2018-02-16. Kontakta Fredrik Björkman, Sales Manager, för eventuella frågor om tjänsten.