SOLNA

Sales Manager Government

12 jun 2019

Vi söker dig som motiveras och utmanas av att driva och utveckla ett av våra viktigaste affärsområden. Hos oss får du möjligheten att implementera Bisnode Sveriges säljstrategi och leda teamet inom affärsområdet Government, med en kundportfölj inriktad bland annat mot kommuner, statliga myndigheter, ideella verksamheter och organisationer.

Låter detta som ett intressant nästa steg för dig? Bli en del av Bisnode Large Sales i rollen som Sales Manager.

Din passion

Den bästa dagen på jobbet är den då du motiverar andra i sitt arbete att hitta nya vägar framåt och vinna nya affärer. En stor del av ditt arbete i den här rollen handlar om att implementera vår säljstrategi och coacha teamet mot både gemenensamma och individuella mål.

Som ledare på Bisnode förväntas du att vara en förebild, inspirera till förändring och få dina medarbetare att växa. Hos oss på Bisnode beskrivs ledarskapet mer specifikt i orden corageous, empowering, inspirational och accountable. Vi vill att du tar inspiration härifrån för att utveckla ledarskapet.

Du är personen som idag arbetar som ledare för AM eller KAM (eller liknande) och är redo att möta nya utmaningar tillsammans med oss på Bisnode. Du är trygg som person och trivs i en coachande försäljningsmiljö. Du tycker att försäljning gentemot stora organisationer och komplex miljöer är intressant och motiverande och ger dig kreativitet och inspiration att hitta nya möjligheter.

Den här rollen handlar mer specifikt om

Säljprocessen hos oss på Bisnode kan vara komplex och innefatta många beslutsfattare hos kunden. I den här rollen är du den som coachar våra säljare att skapa möjligheter och vägar som ingen annan har tänkt på och ser till att alltid ta affären till avslut. Du bidrar till att skapa ett klimat öppet för nyfikenhet och kreativitet, att hitta nya lösningar.

I rollen som Sales Manager har du ansvar för att i, driva lönsam tillväxt genom bland annat nykundsbearbetning, coachning av medarbetare 1-1 och i team, planering och utveckling av 11 medarbetare. Medarbetarna i teamet har en mix av erfarenheter och din uppgift är främst att leda teamet framåt mot Bisnodes övergripande vision och mål, Bisnodes Sveriges säljstrategi samt utveckla teamet vidare genom en konsultativ och coachande försäljningsmetod.

Andra viktiga områden i rollen som Sales Manager är bland andra;

• Säkerställa att affärsområdet har en lönsam tillväxt genom bland annat;
• Bearbeta nya kunder
• Växa och utveckla befintliga kundrelationer
• Identifiera och utveckla nya affärsmöjligheter
• Implementering av Bisnode Sveriges säljstrategi
• Budget, resultatansvar, mål- och kostnadsuppföljning
• Kontinuerlig utveckling och coachning av teamets 11 medarbetare

Du och dina erfarenheter

För att lyckas väl i rollen tror vi att du har gedigen erfarenhet av och vilja att leda andra i en föränderlig miljö. Du har ett starkt utvecklingsfokus och motiveras att se resultat. Som ledare tar du inte bara ansvar för ditt eget team utan du vill vara med och bidra till utvecklingen av hela Bisnodes försäljningsorganisation.

Din utbildningsbakgrund är troligen en högskoleexamen inom exempelvis ekonomi/marknad/ it/ teknik eller liknande. I den här rollen är det viktigt med erfarenhet av kvalificerat storkundsansvar och offentlig upphandling.

Du är en god lyssnare och närvarande i ditt ledarskap. Du tror på att utveckla medarbetare genom tillit samt genom att konstruktivt utmana och uppmuntra egna initiativ och självledarskap. Vi tror att du är en ledare med stor förmåga att motivera och inspirera andra att testa nya vägar. Du är trygg i ditt ledarskap och bekväm att fatta beslut, i såväl enkla som svåra situationer. Du uttrycker dig obehindrat både muntligt och skriftligt både på svenska och engelska.

Ditt team

Din arbetsplats finns på vårt huvudkontor i Solna där du kommer att leda och framförallt coacha ett team på 11 personer inom Bisnode Large Sales. Teamet består av Key Account Managers och Account Managers som arbetar med en kundportfölj med kunder inom områden som Kommun, Myndighet och Ideell verksamhet. Ditt team har en mix av erfarenheter och bakgrund och ett stort gemensamt intresse, våra kunder. Du får möjlighet att arbeta med ett team som har en mycket spännande kundportfölj med stora möjligheter att jobba med nykundsbearbetning. Som Sales Manager ingår du även i ledningsgruppen för Försäljning Bisnode Sverige.

Ditt nästa steg

Bisnode möjliggör smarta beslut. Det är dags för dig att ta ditt. Om du är intresserad av tjänsten, ansök via vår hemsida, gärna så snart som möjligt då vi har ett löpande urval. Har du frågor eller funderingar kring tjänsten? Hör gärna av dig till Talent Acquisition Partner, Marie Holmberg; marie.holmberg@bisnode.com Vi tar inte emot ansökningar via epost utan hänvisar dig att söka via länken nedan. Varmt välkommen med din ansökan!

Om Bisnode

Bisnode finns idag på 19 marknader och är en av Europas ledande leverantörer av beslutstöd. Huvudsakligen arbetar Bisnode med beslutsstöd inom affärs-, marknads- och kreditinformation. Nyckeln för Bisnode är att leverera svar och insikter och på så sätt göra det möjligt för våra kunder att fatta smarta beslut. Bisnode har idag ca 2100 anställda

 

 

Ansök här