Sök
SOLNA

Sales Engineer

04 nov 2019

Goda affärsstrategiska beslut kräver god kännedom om omvärlden och de människor som befinner sig i den. Här kommer vi in i bilden. På Bisnode arbetar över 2300 experter med att varje dag tolka, förädla och förstå data som ligger till grund för kundens beslut. Vi söker nu en teknikinriktad Sales Engineer till Bisnode Operations.

 

Du kommer att bli en del av ett specialistteam med hög kompetens och många års erfarenhet. Vi söker dig med ett starkt kund- och leveransfokus till en stöttande specialistroll med smart data i fokus!


Din passion

Den bästa dagen på jobbet är när du träffar vår kund tillsammans med ansvarig säljare och ni arbetar fram en riktigt bra lösning.  Du brinner för samarbete, teknik och smarta lösningar i din roll som tekniskt säljstöd. Att arbeta i projekt faller dig naturligt och ger dig energi.


Den här rollen handlar mer specifikt om;

Som Sales Engineer har du en central roll, både internt som externt. Du arbetar direkt med flera av Bisnodes största kunder. En betydande del av din arbetstid ger du säljorganisationen stöd och support med ditt tekniska kunnande om Bisnodes tjänster och produkter. Genom att hjälpa till att ta fram bästa lösningen för kunden, svara på tekniska frågor och bistå med ditt engagemang under tidigt skede har du även en naturlig funktion i att koordinera och projektleda leveransprojekt från början till slut. Hos Bisnode blir du introducerad i företagets produktutbud och för dig som gillar att utvecklas går det alltid att bredda ditt expertisområde här hos oss efter hand.
 

Du och dina erfarenheter

För att lyckas i rollen vill vi att du har;

relevant högskole-/universitetsexamen som exempelvis

3–5 års arbetslivserfarenhet i liknande roll.

en hög teknisk förståelse & logisk förmåga.

kunskap och erfarenhet från integrationer och API.

kunskap om databaser och SQL-färdigheter.

erfarenhet och intresse av datahantering. Såsom säker dataöverföring, analys och matchning av data från flertalet källor.

utrycker dig obehindrat både muntligt och skriftligt på engelska samt svenska.

Vi söker dig som….

….är nyfiken och lättlärd

… är lyhörd

… är lösningsorienterad och ser fram emot utmaningar och förbättringar

… är strukturerad och noggrann

… är en duktig kommunikatör

… gärna håller i taktpinnen!

 
Ditt team 

Vi är ett team på 10 personer som brinner för teknik, kundfokus och samarbete. Här i teamet finns många kollegor att lära av och självklart även möjlighet för dig att inspirera oss med nya kunskaper och erfarenheter.

Ditt nästa steg

Bisnode möjliggör smarta beslut. Det är dags för dig att ta ditt! Har du frågor om tjänsten? Hör av dig till rekryterande chef Monica Bäckman via mejl: monica.backman@bisnode.com

Välkommen att registrera din ansökan så snart som möjligt då urval sker löpande. Vi tar inte emot ansökningar via e-post utan ber dig registrera via knappen Ansök här som du finner nedanför annonstexten.

Om Bisnode

Bisnode finns idag på 19 marknader och är en av Europas ledande leverantörer av beslutstöd. Huvudsakligen arbetar Bisnode med beslutsstöd inom affärs-, marknads- och kreditinformation. Nyckeln för Bisnode är att leverera svar och insikter och på så sätt göra det möjligt för våra kunder att fatta smarta beslut. Bisnode har idag ca 2300 anställda.

Ansök här