SOLNA

Sales Compliance Specialist

27 okt 2019

Vill du representera en av Europas ledande leverantörer av beslutsstöd och vara en viktig spelare i att nå våra mål? I rollen som Sales Compliance Specialist tillhör du teamet Sales Compliance inom Operations. Teamet fokuserar främst på proaktiv utveckling av företagets arbetsprocesser och policys och att ha roligt på jobbet!

Din passion

Tjänsten passar dig som har lätt för att skapa dig en helhetsförståelse för ett problem samt agerar affärsmässigt vid hantering av risk och beslut. Detta är rollen för dig som tycker de bästa dagarna på jobbet är de då du jobba med förbättringar, samarbete med interna och externa kontaktytor och får möjlighet att uppdatera, standardisera arbetssätt och rutiner. Du är den som alltid vill jobba med uppgifter som kring förbättringar. Kvalitetssäkring och effektivisering är ord du förknippar med riktigt roliga arbetsuppgifter.

Den här rollen handlar mer specifikt om

Du kommer exempelvis att jobba med daglig avtalssupport för säljavdelningen. Hålla utbildningar internt i avtalsprocessen. Du förbättrar, uppdaterar och standardiserar rutiner, arbetssätt, processer och FAQ internt och externt.

I den här rollen kommer du att bidra till utveckling av våra system, ärendehantering och förbättringar för Bisnode i helhet. Du fångar kollegors upplevelser och kommentarer för att förädla servicegrad och förhållningssätt.  I ditt jobb ingår att aktivt arbeta med kvalitetssäkring och effektivisering av flöden och rutiner.

Utveckla gott samarbete med interna intressenter, bl.a. Finance, Legal, och GPM. Representerar Bisnode gentemot revisorer, etc. Som Sales Compliance Specialist kommer du jobba utifrån uppsatta mål och med resultatansvar, där du självständigt följer upp och styr dina aktiviteter i linje med dina och teamets mål. Du kommer här ha en stor betydelse vad gäller att bygga nätverk med såväl kunder som med interna kollegor.

Du och dina erfarenheter

Vi tror att du har eftergymnasial utbildning, gärna inom ekonomi eller juridik. Du har förmågan att arbeta kvalitetsmedvetet och serviceinriktat. Du har en god samarbetsförmåga och arbetar prestigelöst tillsammans med alla möjliga kontakter inom ditt arbete.  Du tycker om att jobba lösningsorienterat och är en nyfiken person. Du har goda datorkunskaper och har lätt för att sätta dig in i nya och många system.

Det är högt meriterande om du har kunskap om avtalshantering, juridisk bakgrund samt meriterande om du även kan mer om kreditupplysningslagen.

Som person har du en stor känsla för service och är kvalitetsorienterad i ditt arbetssätt. Vi ser också att du är en person som har lätt för att fatta beslut, kan tänka kritiskt samt har en god prioriteringsförmåga.

Vi arbetar aktivt med processeffektiviseringar, robotiseringar och systemförbättringar där kan du vara med och göra skillnad. Varje vecka är teamet med och tar fram samt bidrar till kontinuerliga förbättring som ett led i att förenkla för kund och förbättra våra interna processer.

Ditt team 

Som Sales Compliance Specialist arbetar du i ett härligt team på 6 personer som bl.a. ansvarar för insamling och arkivering av fysiska och digitala avtal samt deras tillhörande dokumentation. Ni etablerar metod för återkommande granskning samt genomför och dokumenterar stickprov på existerande avtal. I detta team finns möjlighet att stötta gruppens övriga arbetsuppgifter, bl.a. utreda och korrigera i kreditupplysningsregistret.

Ditt nästa steg

Bisnode möjliggör smarta beslut. Det är dags för dig att ta ditt! Om du är intresserad av tjänsten, ansök via vår hemsida, gärna så snart som möjligt då vi har ett löpande urval. Har du frågor eller funderingar kring tjänsten? Kontakta rekryterande chef Carina Bergström  på mail: carina.bergstrom@bisnode.com eller på telefon 0768-98 41 20. Registrera din ansökan så snart som möjligt då vi rekryterar löpande.

 

Om Bisnode

Bisnode finns idag på 19 marknader och är en av Europas ledande leverantörer av beslutstöd. Huvudsakligen arbetar Bisnode med beslutsstöd inom affärs-, marknads- och kreditinformation. Nyckeln för Bisnode är att leverera svar och insikter och på så sätt göra det möjligt för våra kunder att fatta smarta beslut. Bisnode har idag ca 2100 anställda.

 

Ansök här