SOLNA

Sales Engineer

19 feb 2019

Tror du på att företag bör ta datadrivna beslut? Vi söker dig med ett starkt kund- och leveransfokus till en stöttande specialistroll med smart data i fokus!

Om tjänsten

Vi söker en Sales Engineer till Bisnode Operations. Sales Engineer jobbar enligt uppdraget att stötta organisationen för att förhöja kundvärde och serviceförmåga så att Bisnodes konkurrenskraft blir världsklass. Bisnode finns idag på 19 marknader och är en av Europas ledande leverantörer av beslutsstöd. I organisationen jobbar cirka 2 100 medarbetare och cirka 550 medarbetare i Sverige. Du kommer att bli en del av ett specialistteam med 10 st kollegor inom avdelningen Sales Support.

Arbetsuppgifter

Som Sales Engineer får du vara med och jobba med flera av Bisnodes största kunder. En betydande del av din arbetstid kommer du att stötta säljorganisationen med ditt tekniska kunnande om Bisnodes tjänster och produkter i presale fasen, ta fram lösningsförslag och svara på kundernas frågor. En annan viktig del av arbetet är att koordinera leveransprojekt från början till slut.

Tjänsten passar dig som gillar att leda leveransprojekt och stötta kollegor med din expertis. Hos Bisnode blir du introducerad i företagets produktutbud och för dig som gillar att utvecklas går det alltid att bredda sitt expertisområde.

Vi söker dig som:

  • Har relevant högskole-/universitetsexamen för verksamhetsområdet, eller erfarenhet som bedöms likvärdig
  • Har ca 3–5 års arbetslivserfarenhet, tex av teknisk support eller liknande
  • Med stolthet vill representera våra värderingar: Customer Focus, Constant Curiosity, Collaboration & Trust
  • Är van att delta på kundbesök
  • Är van att arbeta i projekt och med fördel projektledarkompetens
  • Högt teknisk förståelse & logisk förmåga
  • Mycket goda kunskaper inom MS Office samt förståelse för att använda databaser för att selektera, matcha eller bearbeta data.
  • Obehindrat utrycker dig muntligt och skriftligt på affärsengelska samt svenska

Som person är du social och inger ett förtroende som gör att andra lyssnar på dig. I kontakten med människor har du en värdeskapande inställning, är personlig och pålitlig, vilket gör att du kan påverka på flera olika nivåer både internt och externt. Du är affärsdriven och intresserad av att skapa förändring till det bättre. När du stöter på problem arbetar du strukturerat och lösningsorienterat för att komma fram till bästa möjliga lösning. Du är smidig och kommunikativ men vågar ställa krav på andra. För att lyckas i den här rollen är det en fördel om du har erfarenhet från vår bransch.

Ansökan

Har du frågor om tjänsten? Hör av dig till Sanna-Kaisa Nyström via mejl: sanna-kaisa.nystrom@bisnode.com. Vi välkomnar all typ av mångfald i våra tillsättningar. Skicka in din ansökan så snart som möjligt då urval sker löpande.


Ansök här