SOLNA

Sales Advisor

05 maj 2019

Vill du representera en av Europas ledande leverantörer av beslutsstöd och vara en viktig spelare i att nå våra mål? Vi på Bisnode har siktet inställt på tillväxt! Just nu söker vi en kollega till vårt team som vill vara med och driva fortsatt framgång för Bisnodes Small Medium Business (SMB) segment.

Din passion

Den bästa stunden på arbetsdagen är den när du sitter i ett coachande samtal med kund och startar upp en god affärsrealtion för Bisnode framåt. Du tycker om att arbeta strukturerat och självständigt och du vet att bakom grymma resultat ligger mycket arbete och en stark drivkraft för att nå mål och skapa nya kontakter och framförallt stänga affärer. Du motiveras av att jobba snabbt och lösningsorienterat. För dig är det viktigt att skapa och vårda långsiktiga relationer och det är en förutsättning för dig att vara öppen och lyhörd inför dina kunders behov och verksamhet. Du tycker om att dela med dig av dina erfarenheter och lära tillsammans med dina kollegor. Även om du trivs väldigt bra med att jobba självständigt så är du en sann teamspelare och det är viktigt för dig att dina kollegor lyckas.

Den här rollen handlar mer specifikt om;

Som Sales Advisor kommer du att representera och sälja Bisnodes tjänster. Du kommer att ansvara för att driva ny-, mer och-korsförsäljning gentemot kunder i alla branscher. Kunderna kommer du att främst bearbeta via telefon.

Du och dina erfarenheter

Vi tror att du har minst 1-3 års erfarenhet av försäljning i någon form, gärna med vana av och trivs med att använda telefonen som verktyg i sitt dagliga arbete. Face to face erfarenhet av försäljning är meriterade. För att lyckas väl i rollen är det bra att du har erfarenhet och motiveras av nykundsbearbetning. Du är en god kommunikatör och har ett coachande tillvägagångssätt och hög kundservicenivå. Har du erfarenhet av vår bransch är det meriterande men det är inget krav. Vi kommer ge dig en omfattande utbildning när du börjar. Det viktigaste för oss är att du motiveras av försäljning och har rätt drivkraft.

Ditt team

Vi välkomnar dig som kollega till vårt team på 14 medarbetare. Vi är ett vänligt och målfokuserat, drivet säljteam som jobbar i en snabbföränderlig organisation. Hos oss finns stora utvecklingsmöjligheter i olika roller inom Sälj. Som medarbetare på Bisnode får du möjlighet att utvecklas i rollen som säljare tillsammans med ett starkt varumärke och professionella kollegor. Du kommer få möjlighet att jobba med spännande varumärken i kundportföljen. Hos oss får du även en konkurrenskraftig fast lön och provision med goda förtjänstmöjligheter.

Ditt nästa steg

Bisnode möjliggör smarta beslut. Det är dags för dig att ta ditt! Om du är intresserad av tjänsten, ansök via vår hemsida, gärna så snart som möjligt då vi har ett löpande urval. Har du frågor eller funderingar kring tjänsten? Hör gärna av dig till Talent Acquisition Partner Marie Holmberg, marie.holmberg@bisnode.com

Ansök här