Solna

Teamchef för leverans av informationstjänster på Bisnode Operations

05 okt 2017

Smart Data är vår tids hårdvaluta. I dagens digitala informationsöverflöde är det viktigare än någonsin för kunderna att kunna förädla, analysera och förstå affärsdata. Vi på Bisnode Operations är dedikerade till att leverera insikter för att hjälpa våra kunder att fatta smartare beslut.

Nu söker vi framtidens ledare till våra leveransteam på vårt kontor i Solna.

Vad erbjuder Bisnode?

På Bisnode får du chansen att leda ett team som ansvarar för kundleverans av affärsdata till våra kunder. Vi hjälper kunder inom B2B och B2C lägga fokus på att göra rätt affärer och minimera risker. För att fortsätta vår resa mot framtidens tjänster och leveranssätt behöver vi som organisation kontinuerligt fortsätta utvecklas. Som Teamchef blir du ansvarig för ett team som är vana att ge god kundservice och drivs av att utveckla sina kunskaper. Det blir din uppgift att leda förändringsarbetet mot nya kunskapsområden, förbättrade processer och effektivare standardiserade arbetssätt så att vi kan bibehålla vår starka marknadsposition.

Rollen som Team chef innebär att vara chef över ett verksamhetskritiskt team, bestående av 8-10 personer. Teamet ansvarar för att säkerställa att leveranser av data sker i enlighet med avtal, och utförs med stort kundfokus. Du ansvarar för budget, har personalansvar, och kommer organisera det dagliga arbetet. I ditt ansvar ingår att strukturera och utveckla enhetens arbete utifrån Bisnode Operations strategier. Du kommer ansvara för att utveckla ditt teams processer samt bedriva kontinuerligt kvalitetsarbete för att förbättra verksamheten. Som Teamchef rapporterar du till Fulfillment Manager och sitter i ledningsgruppen för Fulfillment under enheten Operations. Vi på Operations ska tillsammans ge kunderna bästa möjliga affärsnytta och service.

Din profil

Vi söker dig som självgående, och tycker om att leda team i förändring. Du är strukturerad, ansvarstagande och har en förmåga att inspirera och engagera team och andra chefer. Du har en bakgrund inom liknande roller och är utpräglat service- och kvalitetsinriktad och du har ett starkt tekniskt intresse. Du har även ett stort intresse för kundleverans av information och data, har god analytisk förmåga och är van att arbeta med resultatfokus.

Vill du veta mer om tjänsten?

Kontakta rekryteringsansvarig Lilian Westin, på mail lilian.westin@bisnode.com eller på telefon 0708-902001.

Ansökan

Skicka så snart som möjligt din ansökan med CV, tillsammans med en kort sammanfattning om dig själv för denna tjänst, så snart som möjligt till ansokningar.operations@bisnode.com. Urval sker löpande.

Om Bisnode

Bisnode finns idag i 18 europeiska länder och är en av Europas ledande leverantörer av Smart Data/affärsinformation. Totalt är vi är omkring 2 100 medarbetare i Europa. Bisnode har sitt huvudkontor i Stockholm.