SOLNA

Erfaren Java-utvecklare

04 sep 2019

Vi på Bisnode Tech söker erfarna Javautvecklare som vill vara med på Bisnodes resa mot framtiden. Vi jobbar i en arkitektur som bygger på mikrotjänster och REST API med moderna ramverk och teknologier så som Java, GraphQL, Spring, REST, Docker och Kubernetes i AWS. Det här är din chans att bli delaktig i en skicklig Tech-organisation som jobbar i framkanten av utvecklingen av smart data!

Den här tjänsten är placerad i Solna. We are looking for Swedish speaking candidates!
 
Ditt team kommer att vara team Orca. Orca utvecklar, moderniserar och underhåller Bisnode InfoTorg. Orca är ett team som består av backend- och frontend-utvecklare som jobbar tätt tillsammans med produktägare, UX-designers och affärsverksamheten på Bisnode.

På Bisnode utvecklar vi banbrytande smart data som gör det möjligt för våra kunder att fatta smarta beslut. Tech-organisationen är en kärna i vår verksamhet som utvecklar och producerar produkterna från start till slut.

Din passion 

Du älskar utveckling och trivs i ett agilt team som är självstyrande men som samtidigt är del av en större utvecklingsorganisation. Du och dina kollegor tycker det är viktigt att ha roligt på jobbet och ni täcker för varandra hela vägen från de dagliga leveranserna till de knepiga teknologiska besluten. Du drivs av att skapa kod som ger möjligheter för våra slutanvändare och du har förmodligen redan ett intresse av event-driven arkitektur. Den data vi hanterar är nämligen inte bara smart utan även stor, något som gör att vår Tech-stack är både välvald och modern. Det är viktigt att du tycker om att utforska och lära dig ny teknik.


Din profil

  • Erfaren java backend-utvecklare som har jobbat med mikro-tjänster med Continuous Deployment och Big Data-teknologier.
  • Erfarenhet från några av våra centrala ramverk, såsom Typescript, Spring, GraphQL, REST, Docker, Kubernetes. Om du även har jobbat med Kafka, Elastic Search eller Angular så är du helt rätt.
  • Du har tidigare erfarenhet från en agil och snabbrörlig organisation med en stor och komplex produktportfölj.
  • Engelska är vårt koncernspråk, och du kommunicerar ledigt på både svenska och engelska.

I din roll på Bisnode kommer du att:  

  • Skriva skalbar och robust kod som förverkligar företagets affärsmål och visioner.
  • Enhets- och integrationstesta koden och tjänsterna.
  • Lära dig av dina kollegor, och själv lära ut.
  • Bli en viktig del i en stor utvecklingsorganisation som samtidigt har en utpräglad startup-känsla och som drivs av att förverkliga en revolutionär vision.
  • Se, förstå och behärska nya förmågor som går långt bortom ren programkod.

Mer om dig 

Som en del av Bisnode Tech är du en social lagspelare, nyfiken och pigg på att lära dig nya saker. Du drivs av att på ett prestigelöst sätt utveckla både dig själv och våra verktyg. Du förstår - och drivs av - datakvalitet.


Ditt nästa steg

Bisnode möjliggör smarta beslut. Det är dags för dig att ta ditt! Om du är intresserad av tjänsten, ansök via vår hemsida, gärna så snart som möjligt då vi har ett löpande urval. Har du frågor eller funderingar kring tjänsten? Hör gärna av dig till HR-partner Jessica Bergström, jessica.bergstrom@bisnode.com


Om Bisnode

Bisnode finns idag på 19 marknader och är en av Europas ledande leverantörer av beslutstöd. Huvudsakligen arbetar Bisnode med beslutsstöd inom affärs-, marknads- och kreditinformation. Nyckeln för Bisnode är att leverera svar och insikter och på så sätt göra det möjligt för våra kunder att fatta smarta beslut. Bisnode har idag ca 2500 anställda.

Ansök här