Sök
SOLNA

Javautvecklare

03 okt 2019

Vill du vara del av en stor och skicklig Tech-organisation i en verksamhet i förändring som är ledande i utvecklingen av smart data? Då har vi en utmaning för dig!


På Bisnode utvecklar vi banbrytande smart data som gör det möjligt för våra kunder att fatta smarta beslut. Tech-organisationen är en kärna i vår verksamhet som utvecklar och producerar produkterna från start till slut.

Vi på Tech söker nu en erfaren javautvecklare som vill vara med på Bisnodes resa mot framtiden. Du kommer vara med och utveckla risk- och kreditsystemet Risk Guardian som är vår senaste och mest moderna plattform. Vi jobbar i en arkitektur som bygger på mikro-tjänster och REST API med moderna ramverk och teknologier så som Java, Kafka, Docker och Kubernetes i AWS. 

Din passion 

Du älskar utveckling och trivs i ett agilt team som är självstyrande men som samtidigt är del av en större utvecklingsorganisation. Du och dina kollegor tycker det är viktigt att ha roligt på jobbet och ni täcker för varandra hela vägen från de dagliga leveranserna till de knepiga arkitekturella besluten. Du drivs av att med kod skapa möjligheter för våra slutanvändare och du har förmodligen redan ett intresse av event-driven arkitektur. Den data vi hanterar är nämligen inte bara smart utan även stor, något som gör att vår tech stack är både välvald och modern. Det är viktigt att du tycker om att utforska och lära dig ny teknik.
 
Vi arbetar i små produktteam, i korta sprintar och med continuous deployment. Vi samarbetar tätt med andra funktioner utanför utvecklingsorganisationen och strävar kontinuerligt mot att förverkliga vår vision om en teknisk plattform av yppersta klass.

I din roll på Bisnode kommer du:  

  • Skriva kod som förverkligar företagets affärsmål och visioner.
  • Leverera skalbar och robust kod som lever upp till våra höga krav på performance.
  • Enhets- och integrationstesta.
  • Lära dig av dina kollegor, och själv lära ut.
  • Bli en viktig del i en stor utvecklingsorganisation men som samtidigt har en utpräglad startup-känsla, och som drivs av att förverkliga en revolutionär vision.
  • Se, förstå och behärska nya förmågor som går långt bortom ren programkod.

 Mer om dig 

Som en del av Bisnode Tech är du en social lagspelare, nyfiken och pigg på att lära dig nya saker. Du drivs av att på ett prestigelöst sätt utveckla både dig själv och våra verktyg. Du förstår - och drivs av - datakvalitet.

  • Erfaren backend-utvecklare som har jobbat med mikro-tjänster med continuous deployment och Big Data-teknologier.
  • Erfarenhet från några av våra centrala ramverk, såsom Java, Spring, REST API, AWS och Kubernetes. Om du även har jobbat med Spring Boot, Kafka, Elastic Search, RabbitMQ eller Angular så är du helt rätt.
  • Du har tidigare erfarenhet från en agil och snabbrörlig organisation med en stor och komplex produktportfölj.  
  • Engelska är vårt koncernspråk, och du kommunicerar ledigt på både svenska och engelska. 

Den här tjänsten är placerad i Solna. 

Ditt nästa steg

Bisnode möjliggör smarta beslut. Det är dags för dig att ta ditt! Om du är intresserad av tjänsten, ansök via vår hemsida, gärna så snart som möjligt då vi har ett löpande urval. Har du frågor eller funderingar kring tjänsten? Hör gärna av dig till HR-partner Jessica Bergström, jessica.bergstrom@bisnode.com

Om Bisnode

Bisnode finns idag på 19 marknader och är en av Europas ledande leverantörer av beslutstöd. Huvudsakligen arbetar Bisnode med beslutsstöd inom affärs-, marknads- och kreditinformation. Nyckeln för Bisnode är att leverera svar och insikter och på så sätt göra det möjligt för våra kunder att fatta smarta beslut. Bisnode har idag ca 2100 anställda.

Ansök här