Solna/Stockholm

Junior java-utvecklare? Vi har ett helfestligt jobb för dig!

03 jul 2017

Knock, knock.

- Who's there?

...very long pause.

- Java.

Tror du som vi att du inte behöver välja mellan en bra karriär eller rolig programmering för att du kan inte ha båda? Har du siktet inställt på att bli IT specialist snarare än en application-babysitter? Perfekt! Då har vi jobbet för dig.

Vi på Bisnode söker nu ett flertal kandidater till vårt nystartade talangshow "Bisnode Got Talent" för juniora java-utvecklare med start i september 2017. Ta möjlighet att starta din karriär som java-utvecklare och sök till vår nya talangsatsning. Vi söker snillrika människor som har förmågan att se nya möjligheter – oavsett om det handlar om att integrera system på nya plattformar, automatisera beslutsprocesser eller hitta innovativa sätt att presentera insikter till våra kunder. 

Det här kommer du göra

Du kommer ingå i enheten IT-utveckling med cirka 80 anställda fördelade på 12 olika utvecklingsteam. Som utvecklare präglas din vardag av långsiktigt kvalitativt arbete, ständig nyutveckling och modern datadriven teknik.

Med vårt talangprogram kan vi erbjuda dig möjligheten att starta din karriär på bästa sätt. Genom kompetensutveckling och coachning av seniora utvecklare och arkitekter tror vi att du får rätt förutsättningar att växa och utvecklas.

Som junior utvecklare jobbar du tillsammans med seniora kollegor i ett av våra agila utvecklingsteam. Varje utvecklingsteam jobbar med omfattande globala produkter med höga krav på skalbarhet och krossfunktionella samarbeten i och utanför norden. Ambitionen är att du som junior utvecklare gradvis tar dig an svårare arbetsuppgifter med målet att bli en fullstack-utvecklare med tyngd på backend.

Exempel på tekniker du kommer fördjupa dig inom:

  • Java SE/EE, Spring, Hibernate5, JPA2
  • JSF2 (Primefaces 6.0) MariaDB (MySQL)
  • Jira, Confluence, Bamboo, Stash, Hip Chat

Vem är du

Tjänsten passar dig som precis som vi - brinner för programmering, stora datamängder och vill utvecklas i ett agilt internationell företag med alla dess fördelar. Hos oss på Bisnode får du en unik möjlighet att arbeta med stora komplexa systemlösningar, molnarkitektur, big data och moderna Java-applikationer. Med stöttning från seniora kollegor och kontinuerlig kompetensutveckling vill vi ge dig förutsättningar för att kickstarta din karriär.

Hade varit kalas om du kan bocka av följande punkter:

  • Akademisk högskoleexamen inom IT.
  • Känner dig som ett med Java och kan briljera med dina kunskaper genom ett hobbyprojekt eller ett gruvjobb.
  • Babblar obehindrat på engelska - både AFK och ATK.
  • Är en extrovert dataexpert som inte enbart tittar på sina skor när hen pratar.
  • Ser dig själv som en IT specialist snarare än en application-babysitter.
  • Du kommer ofta på dig själv med att nynna på "We are all in this together" och "We shall overcome".

Vi letar helt enkelt efter dig som vill vara med och möjliggöra smarta beslut och som med stolthet bär Bisnode-baneret och backar våra värderingar.

Vad vi gör

Bisnode finns idag på 18 marknader och är en av Europas ledande leverantörer av beslutsstöd. I vår organisation jobbar cirka 2 100 medarbetare, individer som berikar oss med sin expertis, kultur och humor, med sina intressen, kunskaper och nationaliteter. Att vi finns lokalt är en stor tillgång för våra kunder. Det betyder att vi kan agera snabbt och flexibelt när vi tar oss an deras utmaningar. Samtidigt har vi möjlighet att dra nytta av det stora företagets muskler och resurser när det behövs. Vi bygger på ett data- och analysföretag som täcker hela Europa  och skapar tillväxt genom smart data. Vi kombinerar och bearbetar stora mängder information för att möjliggöra för våra kunder att ta datadrivna beslut.  Som medarbetare har du möjlighet att forma din egen och andras framtid - en framtid byggd på smart data.

Så här gör du nu

Fatta ett smart beslut och ansök på direkten. I den här rekryteringen samarbetar Bisnode Sverige med Academic Work. Vid eventuella frågor - kontakta Amanda Dahlquist på telefon 08 522 589 83 eller via recruitmentstockholmsouth@academicwork.se

Ansök