SOLNA

Fulfillment Specialist Web & Billing, Vikariat

Vill du representera en av Europas ledande leverantörer av beslutsstöd och vara en viktig spelare i att nå våra mål? Härligt, för nu finns möjligheten! Just nu söker vi en kollega till vårt team, för ett års vikariat med goda möjligheter till förlängning, som vill vara med och driva fortsatt framgång för Bisnodes Operational Exellence.

Enheten Fulfillment, som ingår i Operations, har som uppdrag att säkerställa att kundleveranser sker i enlighet med avtal. Vi verkar för hög konkurrenskraft genom kvalitet, korta ledtider samt förståelse för kundens behov. Vi ska samtidigt sträva mot automatisering, processutveckling och kontinuerlig förbättring. Bli en del av vårt team!

Din passion

Du motiveras av att leverera service av hög kvalitet, du tycker om att ha kundkontakt och att arbeta tätt ihop med andra delar av en organisation. Du är noggrann och strukturerad i ditt arbete.

Den här rollen handlar mer specifikt om

I rollen som Fulfillment Specialist hanterar du frågor och upplägg från våra kunder och sälj kring användaruppsättning och avtalsupplägg för våra portaltjänster (Soliditet, Business Check och Risk Guardian). Din huvudsakliga arbetsuppgift är att tillsammans med övriga i teamet hantera dagliga ärenden såsom fakturering, kreditering, uppsättning och support i Salesforce. Vi ser gärna att du tycker om att arbeta med förbättringar. Varje vecka är teamet med och tar fram samt bidrar till kontinuerliga förbättring som ett led i att förenkla för kund och förbättra våra interna processer. Operations arbetar samtidigt med att flytta manuella processer till en RPA robot. Vi kallar den Bosse.

Du och dina erfarenheter

Du tycker om att ta ansvar och har god förståelse för både kundbehov, kvalitet och affärsnytta. Du har lätt för att förstå helheten och strävar efter att effektivisera med kundperspektivet i fokus samt drivs av att utvecklas och lära dig nya saker. För att lyckas väl i rollen tror vi att du är en teamspelare som har erfarenhet av liknande roll inom backoffice/kundtjänst.

Ditt team

Vi är ett team på 10 personer som ser fram emot fler kollegor. Vi har ett stort gemensamt intresse och det är kunden. Framförallt att ge den allra bästa servicen.

Ditt nästa steg

Bisnode möjliggör smarta beslut. Det är dags för dig att ta ditt! Om du är intresserad av tjänsten, ansök via vår hemsida, gärna så snart som möjligt dock senast 2019-04-28 då vi har ett löpande urval. Har du frågor eller funderingar kring tjänsten? Hör gärna av dig till rekryterande chef Isabel Stål, Team Manager på Web & Billing på telefon 076 114 28 22.

Bisnode finns idag på 19 marknader och är en av Europas ledande leverantörer av beslutstöd. Huvudsakligen arbetar Bisnode med beslutsstöd inom affärs-, marknads- och kreditinformation. Nyckeln för Bisnode är att leverera svar och insikter och på så sätt göra det möjligt för våra kunder att fatta smarta beslut. Bisnode har idag ca 2100 anställda.

 

ANSÖK HÄR