SOLNA

Fulfillment Specialist Web&Billing

01 jul 2019

Vill du representera en av Europas ledande leverantörer av beslutsstöd och vara en viktig spelare i att nå våra mål? Vi på Bisnode har siktet inställt på tillväxt. Enheten Fulfillment, som ingår i Operations, har som uppdrag att säkerställa att kundleveranser sker i enlighet med avtal. Vi verkar för hög konkurrenskraft genom kvalitet, korta ledtider samt förståelse för kundens behov. Vi ska samtidigt sträva mot automatisering, processutveckling och kontinuerlig förbättring. Just nu söker vi en kollega till vårt team som vill vara med och driva fortsatt framgång för Bisnodes Operational Exellence.

Din passion

Den allra bästa dagen på jobbet är när du gjort det lilla extra för en kund eller kollega. I rollen som Fulfillment Specialist hanterar du frågor och upplägg från våra kunder och sälj kring avtalsupplägg, användaruppsättning och fakturering för våra portaltjänster Soliditet, Business Check, Infotorg och Risk Guardian.

Den här rollen handlar mer specifikt om

Din huvudsakliga arbetsuppgift är att via Salesforce hantera dagliga ärenden såsom:

  • Uppsättning av ny kund
  • Myndighetsansökningar
  • Användaruppsättning
  • Fakturering, kreditering eller omfakturering
  • Second linesupport kring tjänster, fakturor och statistik

Vi ser gärna att du tycker om att arbeta med förbättringar. Varje vecka är teamet med och tar fram samt bidrar till kontinuerliga förbättring som ett led i att förenkla för kund och förbättra våra interna processer. Operations arbetar samtidigt med att flytta manuella processer till en RPA robot – Bosse.

Du och dina erfarenheter

Vi söker dig som drivs av att leverera hög service, tycker om att ha kundkontakt och att arbeta tätt ihop med andra delar av en organisation. Du är noggrann och strukturerad i ditt arbete. För att lyckas väl i rollen tror vi att du har erfarenhet av liknande roll inom backoffice/kundtjänst. Du tycker om att ta ansvar och har god förståelse för både kundbehov, kvalitet och affärsnytta. Du har lätt för att förstå helheten och strävar efter att effektivisera med kundperspektivet i fokus samt drivs av att utvecklas och lära dig nya saker.

Ditt team

Vi är ett gäng på 10 personer som ser fram emot nya kollegor. Vi har ett stort gemensamt intresse och det är kunden. Framförallt att ge den allra bästa servicen.

Ditt nästa steg

Bisnode möjliggör smarta beslut. Det är dags för dig att ta ditt! Om du är intresserad av tjänsten, ansök via vår hemsida, gärna så snart som möjligt dock senast 20190815 då vi har ett löpande urval. Har du frågor eller funderingar kring tjänsten? Hör gärna av dig till rekryterande chef Isabel Stål, Team Manager på Web & Billing med e-mail isabel.stal@bisnode.com eller på telefon 076 114 28 22. Vi kommer att påbörja vårt urval efter vår semesterperiod och startar intervjuer som tidigast från v. 35. 

Bisnode finns idag på 19 marknader och är en av Europas ledande leverantörer av beslutstöd. Huvudsakligen arbetar Bisnode med beslutsstöd inom affärs-, marknads- och kreditinformation. Nyckeln för Bisnode är att leverera svar och insikter och på så sätt göra det möjligt för våra kunder att fatta smarta beslut. Bisnode har idag ca 2100 anställda.

Vi ser fram emot din ansökan!

 

Ansök här