SOLNA

Fulfillment Specialist till Data Quality

05 jun 2018

Vi söker nu en Fulfillment Specialist inom Data Quality som vill hjälpa kunder med leveranser inom Smart Data. Smart Data är vår tids hårdvaluta. I dagens digitala informationsöverflöde är det viktigare än någonsin för kunderna att kunna förädla, analysera och förstå affärsdata. Vi på Bisnode är dedikerade till att leverera insikter för att hjälpa våra kunder att fatta smartare beslut.

Team Operations arbetar med att skapa kundvärde och ge bästa möjliga service till våra kunder.

Vad erbjuder Bisnode?

I rollen som Fulfillment Specialist arbetar du med kundleveranser av affärsdata. Arbetsuppgifterna kan innebära urval, matchning, integrationer och andra leveranssätt. I rollen ingår nära kontakt med kunder samt den interna organisationen.

Vem är du?

Du söker ett nästa arbete där du får utvecklas och arbeta nära kund med att leverera tjänster som stödjer kundernas affärsbeslut i en utvecklingsorienterad organisation som fokuserar på att kontinuerligt effektivisera och förbättra arbetsprocesser och tjänster. Du tycker om att ta ansvar och har god förståelse för både kundbehov, kvalitet och affärsnytta. Du har lätt förstå helheten och strävar efter att effektivisera med kundperspektivet i fokus samt drivs av att utvecklas och lära dig nya saker. Du kommer att ingå i ett team på ca 9 personer där vi värdesätter samarbetsförmåga och engagemang högt.

Du kanske tidigare har arbetat med att ge service och leverera digitala tjänster i någon form. Du har god förståelse för att använda databaser för att selektera, matcha eller bearbeta data. Du har god vana hantera olika IT-systemmiljöer och har lätt för att kommunicera i tal och skrift på svenska och engelska och tycker om att lära dig mer om teknik och förstå kundbehov.

Vill du veta mer om tjänsten?

Vill du veta mer om tjänsten är du välkommen att kontakta Olle Gatu, Team Manager Data Quality med e-mail olle.gatu@bisnode.com eller på telefon 070-985 30 19.

Vi undanbeder oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Ansökan

Skicka din ansökan så snart som möjligt till ansokningar.operations@bisnode.com. Urval sker löpande.