SOLNA

Data Compliance Specialist

04 sep 2018

I rollen som Data Compliance Specialist tillhör du funktionen Sales Support inom Operations. Du kommer att arbeta i ett team som fokuserar på proaktiv utveckling av företagets arbetsprocesser och policys.

Vad innebär tjänsten?

Som Data Compliance Specialist arbetar du i utredningsdelen med att i enlighet med kreditupplysningslagen säkerställa att Bisnodes kreditupplysningsregister är uppdaterat och håller hög kvalitet. Inom avtalsdelen kommer du också att utgöra support för frågor och kravställningar rörande avtal, vilket inkluderar styrning av arbete med planering, second-line och utbildning.

Du kommer exempelvis att:
• utreda och korrigera i kreditupplysningsregistret
• ge rådgivning och granska fysiska samt digitala avtal
• vara delaktig i kvalitets- och förändringsarbeten

Som Data Compliance Specialist kommer du jobba utifrån uppsatta mål och med resultatansvar, där du självständigt följer upp och styr dina aktiviteter i linje med dina och teamets mål. Tjänsten passar dig som har lätt för att skapa dig en helhetsförståelse för ett problem samt agerar affärsmässigt vid hantering av risk och beslut.

Du kommer här ha en stor betydelse vad gäller att bygga nätverk med såväl kunder som med interna kollegor inom Sales, IT, Content och Legal.

Vem är du?

Vi tror att du:
• Har eftergymnasial utbildning, gärna inom administration, ekonomi eller juridik
• Talar svenska obehindrat och har goda kunskaper i engelska
• Har goda datorkunskaper och har lätt för att sätta dig in i nya system

Det är högt meriterande om du har kunskap om GDPR samt meriterande om du även kan mer om lagstiftning för KUL och PUL.

Som person har du en känsla för service och är kvalitetsorienterad i ditt arbetssätt. Vi ser också att du är en person som har lätt för att fatta beslut, kan tänka kritiskt samt har en god prioriteringsförmåga. Avslutningsvis ser vi att du är en lösningsorienterad och handlingskraftig person som inte är rädd för att komma med egna idéer och initiativ.

Ansökan

Kontakta rekryterande Carina Bergström om du har frågor om tjänsten, på mail: carina.bergstrom@bisnode.com eller på telefon 0768-98 41 20.

Skicka din ansökan så snart som möjligt till ansokningar.operations@bisnode.com. Urval sker löpande