SOLNA

Customer Success Advisor

07 maj 2019

Vi söker nu en Customer Success Advisor till vår Sales funktion. För att lyckas väl i rollen tror vi att du är en kundfokuserad doer som brinner för kundkommunikation och att skapa långsiktiga relationer. Vill du representera en av Europas ledande leverantörer av beslutsstöd och vara en viktig spelare i att nå våra mål?

Din passion

Du trivs och motiveras av att arbeta i en säljkultur där långsiktighet, egna initiativ och hög affärsmässighet premieras. Du drivs av att öka kundnöjdheten och att ge det allra bästa bemötandet och skapa långsiktiga relationer för Bisnode. Du är van vid att arbeta strukturerat och självständigt samtidigt som du är en utpräglad teamspelare och trivs med att tillhöra ett större team. Du motiveras av att jobba snabbt i förhållandevis högt tempo och lösningsorienterat.

Den här rollen handlar mer specifikt om;

I rollen som Customer Success Advisor blir din huvuduppgift att arbeta med vår Savedesk, både proaktivt och reaktivt, samt genomföra olika typer av aktiviteter för att öka kundnöjdhet och minska kundtapp. Du kommer använda telefon som främsta verktyg, men även arbeta med andra kanaler.

Vi erbjuder stora möjligheter att utvecklas inom företaget tillsammans med ett starkt varumärke och professionella kollegor. Du kommer dessutom att få en omfattande sälj- och produktutbildning.

Du och dina erfarenheter

För att lyckas väl i den här rollen tror vi att du behöver goda kunskaper inom sälj/kundvård samt telefonvana. Förutom det har du goda kunskaper i svenska och engelska såväl i tal som i skrift. Du är självgående, initiativtagande och strukturerad i ditt arbete. För att trivas i rollen så tycker du om såväl individuellt arbete som att du är en sann teamspelare som gillar att jobba tillsammans med andra för att nå det allra bästa resultatet. Du tycker om att dela med dig av dina erfarenheter och lära tillsammans med dina kollegor.

Du är en person som brinner för service i kombination med sälj, och har förmågan att påverka. Du sätter stolthet i att ha långsiktiga relationer och är det är viktigt för dig att vara öppen och lyhörd inför dina kunders behov. Du tycker om att dela med dig av dina erfarenheter och lära tillsammans med dina kollegor.

Ditt team

Vi välkomnar dig som kollega till vårt team på 14 medarbetare. Vi är ett vänligt målfokuserat, och drivet säljteam som jobbar i en snabbföränderlig organisation. Hos oss finns stora utvecklingsmöjligheter i olika roller inom Sälj.

Som medarbetare på Bisnode får du möjlighet att utvecklas i rollen tillsammans med ett starkt varumärke och professionella kollegor. Du kommer få möjlighet att jobba med spännande varumärken i vår kundportfölj.

Ditt nästa steg

Vid frågor kan du höra av dig till Talent Acquisition Partner Marie Holmberg, marie.holmberg@bisnode.com

Välkommen att skicka oss din ansökan, så snart som möjligt då urval sker löpande. Vi tar inte emot ansökningar via epost så vänligen ansök via knappen Ansök här som du hittar i slutet av annonsen.

Om Bisnode

Bisnode finns idag på 19 marknader och är en av Europas ledande leverantörer av beslutstöd. Huvudsakligen arbetar Bisnode med beslutsstöd inom affärs-, marknads- och kreditinformation. Nyckeln för Bisnode är att leverera svar och insikter och på så sätt göra det möjligt för våra kunder att fatta smarta beslut. Bisnode har idag ca 2100 anställda.

Vi ser fram emot din ansökan!

 

Ansök här