SOLNA

Customer Project Manager

13 maj 2019

Vi söker nu en Customer Project Manager till vår avdelning Sales Support, Bisnode Operations. I den här rollen bidrar du till att snabbare skapa kundnytta och värde för våra kunder för en kurrenskraft i världsklass. Vi söker dig med ett starkt kund- och leveransfokus och motivation att leda, till en projektledarroll med bra kundupplevelse av smart data mål.

Din passion

Du motiveras av att se framgång i projekten du leder, både vad gäller framdrift men också av att se dina kollegor växa. Du inspireras av att leda projekt där du får möjlighet att bidra till att driva arbetet framåt. Genom att involvera, motivera och inspirera får du dina kollegor att växa i sina roller medan du delegerar arbetet på ett effektivt sätt mot målet.

Den här rollen handlar mer specifikt om;

Som Customer Project Manager får möjligheten att vara med och jobba med flera av Bisnodes största kunder. En betydande del av din arbetstid kommer du att koordinera leveransprojekt från början till slut. Tjänsten passar dig som gillar att leda kundnära projekt. Hos Bisnode blir du introducerad i företagets produktutbud och för dig som gillar att utvecklas går det alltid att bredda ditt expertisområde här hos oss efter hand. Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet av att jobba med kundportfölj inom exempelvis tex bank, försäkring, eller industribolag.

Du och dina erfarenheter

För att lyckas väl i rollen tror vi att du har ;

  • Relevant högskole-/universitetsexamen för området som exempelvis inriktning Data, Systemvetenskap eller liknande.
  • Du har med dig ca 3–5 års arbetslivserfarenhet i rollen som projektledare.
  • Du är van att sköta dialogen med kunder på olika nivåer och vara ansiktet utåt.
  • Nyfikenhet att vilja att lära något nytt varje dag vilket vi på Bisnode värdera.
  • Du har en hög teknisk förståelse & logisk förmåga, till exempel har du erfarenhet och intresse av informationshantering av stora volymer, datahantering och kvalitet, säker dataöverföring, analys och matchning av data från flertalet källor.
  • Kunskap om databaser, integrationer och SQL-färdigheter.
  • Du uttrycker dig obehindrat både muntligt och skriftligt på affärsengelska samt svenska. Du har vana av att arbeta i en internationell miljö.

Som person är du en teamspelare som tycker om att jobba tillsammans i projekt. Du inger ett förtroende som gör att andra lyssnar på dig. I kontakten med andra har du en värdeskapande inställning, är personlig och pålitlig, vilket gör att du kan påverka på flera olika nivåer både internt och externt. Du är driven i ditt arbete och intresserad av att skapa förändring till det bättre. När du stöter på problem arbetar du strukturerat och lösningsorienterat för att komma fram till bästa möjliga lösning. Du är smidig och kommunikativ men vågar ställa krav på andra.

Ditt team

Vi är en avdelning med ca 20 medarbetare som har ett stort gemensamt intresse och det är kunden. Framförallt att ge kunden allra bästa service. Här i teamet finns många kollegor att lära av och även möjlighet för dig att inspirera oss med nya kunskaper och erfarenheter som du tar med dig till oss. Vi på Sales Support ser fram emot fler kollegor och din ansökan.

Ditt nästa steg

Bisnode möjliggör smarta beslut. Det är dags för dig att ta ditt! Har du frågor om tjänsten? Hör av dig till rekryterande chefer Sanna-Kaisa Nyström via mejl: sanna-kaisa.nystrom@bisnode.com

Vi välkomnar mångfald i våra tillsättningar. Välkommen att registrera din ansökan så snart som möjligt då urval sker löpande. Vi tar inte emot ansökningar via e-post utan ber dig registrera via knappen Ansök här som du finner nedanför annonstexten.

Om Bisnode

Bisnode finns idag på 19 marknader och är Europas ledande leverantör av beslutstöd. Huvudsakligen arbetar Bisnode med beslutsstöd inom affärs-, marknads- och kreditinformation. Nyckeln för Bisnode är att leverera svar och insikter och på så sätt göra det möjligt för våra kunder att fatta smarta beslut. Bisnode har idag ca 2 100 anställda.

 

Ansök här