Solna

Customer Service/Helpdesk medarbetare till Bisnode Operations

02 okt 2017

 Vi på Bisnode söker engagerade Customer Service-medarbetare som vill hjälpa kunder inom leveranser av Smart Data. Smart Data är vår tids hårdvaluta. I dagens digitala informationsöverflöde är det viktigare än någonsin för kunderna att kunna förädla, analysera och förstå data. Vi på Bisnode levererar information som hjälper våra kunder att nå ut till sina kunder eller minimera kreditrisker. Nu söker vi medarbetare till våra kundfokuserade Customer Service-team på vårt kontor i Solna.

Vad erbjuder Bisnode?

Bisnode söker drivna, serviceinriktade medarbetare som ska ge våra kunder bästa möjliga hjälp med våra tjänster inom Smart Data. Hos oss får du chansen att bli duktig på att förstå kundbehov och lära dig mycket om tjänster inom Smart Data. Du får en coachande Teamchef som kommer hjälpa dig att utvecklas och du kommer ingå i ett positivt och socialt team. Arbetet inkluderar nära kontakt med kunder men också med de övriga delarna av organisationen på Bisnode.

Vi arbetar med att lösa kundernas ärenden genom att besvara samtal och mail på plats mellan kl 8-17. Arbetet kräver god förmåga att organisera sig men också att uttrycka sig i tal och skrift på både svenska och engelska. Vi erbjuder en fast anställning på Bisnode efter en 6 månaders provanställning.

Vem är du?

Du söker ett nästa arbete där du får utvecklas och arbeta nära kund. Du tycker om att ta ansvar och har lätt förstå helheten och strävar efter att förbättra och strukturera ditt arbete. Kanske har du nyligen avslutat gymnasiet och hunnit arbeta lite?
Har du erfarenhet av att arbeta i en helpdesk och tycker om att ge service? Eller har du på ett annat sätt arbetat med att ge service i en fartfylld miljö? Tycker du det är roligt med IT/system och vill lära dig mer om teknik? Hos oss kommer du trivas om du vill ha ett arbete där du kan lära dig mycket.

Vill du veta mer om tjänsten?

Kontakta rekryteringsansvarig Lilian Westin, på mail lilian.westin@bisnode.com eller på telefon 0708-902001.
Vi undanbeder oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Ansökan

Skicka din ansökan så snart som möjligt till ansokningar.operations@bisnode.com Urval sker löpande.

Om Bisnode

Bisnode finns idag i 18 europeiska länder och är en av Europas ledande leverantörer av affärsinformation. Totalt är vi är omkring 2 100 medarbetare i Europa. Bisnode har sitt huvudkontor i Solna.