SOLNA

Creative Event Marketing Lead

11 jul 2019

 

Just nu söker vi en kollega till vårt marknadsteam som vill vara med och bidra till att målet om att bli bäst i Sverige på att arbeta datadrivet inom B2B.

Din passion

Du tycker om att planera, projektleda och följa upp digitala och analoga event (seminarier, externa event, konferenser, interna utbildningar, webinars, kurser), från A till Ö. Du motiveras av att ha ansvaret för att planera och driva event och se till att marknadsföra dessa med övriga medlemmar i teamet och utvärdera och följa upp hur dessa har gått. Event är din grej helt enkelt!

Den här rollen handlar mer specifikt om

I rollen som Creative Events Marketing Lead ingår du i marknadsavdelningen tillsammans med flera talanger inom olika områden. Du ansvarar för eventarbetet inom Bisnode Sverige men i rollen ingår även att stödja och utveckla eventarbetet inom Bisnode Group Marketing och på andra marknader med koncept, strategi och planering. Du rapporterar till marknadsdirektören i Sverige.

Du ansvarar för att, tillsammans med kollegorna, säkerställa att det finns landningssidor, arbeta i Marketo, mailutskick och andra relevanta digitala verktyg. Du ansvarar även för att planera, producera, distribuera och följa upp webinars. Här kommer du att få möjlighet att bygga upp din digitala kompetens, bland annat genom att A/B testa digitala kampanjer och budskap för eventen samt testa digitala kanaler för att marknadsföra event med fokus att hela tiden förbättra och optimera företagets event.

Du och dina erfarenheter

För att lyckas väl i rollen tror vi att du har cirka 3 års erfarenhet av arbete i liknande roller. Du har förmodligen en gedigen erfarenhet av att planera, koordinera och projektleda event. Du har erfarenhet producera webinars. Du bör ha en förståelse för webb och för hur olika digitala och analoga kanaler hänger ihop. Vi ser gärna att du är en skillad många bollar i luften jonglör och duktig på att prioritera. Vi förutsätter att du är kreativ och nyfiken och vi hoppas därutöver att du är ansvarstagande, självgående,  och noggrann i ditt arbete.

Ditt team 

Vi är ett gäng på sju personer i marknadsteamet i Sverige. Vi jobbar tätt tillsammans med marknadsteamet i inom Bisnode Group Marketing. Hos oss finns experter med fokus på exempelvis webb, kampanj, digital marketing, varumärke och customer marketing. Det finns många kollegor att hitta inspiration av och att samarbeta med helt enkelt!

Ditt nästa steg

Bisnode möjliggör smarta beslut. Det är dags för dig att ta ditt! Om du är intresserad av tjänsten, ansök via vår hemsida, gärna så snart som möjligt  då vi har ett löpande urval. Har du frågor eller funderingar kring tjänsten? Hör gärna av dig till Talent Acquisition Partner Marie Holmberg, marie.holmberg@bisnode.com. Under veckorna 29-33 har vi semesterperiod och ber att få återkomma till dig med svar på dina frågor därefter. 
 
Om Bisnode
Bisnode finns idag på 19 marknader och är en av Europas ledande leverantörer av beslutstöd. Huvudsakligen arbetar Bisnode med beslutsstöd inom affärs-, marknads- och kreditinformation. Nyckeln för Bisnode är att leverera svar och insikter och på så sätt göra det möjligt för våra kunder att fatta smarta beslut. Bisnode har idag ca 2100 anställda.
 
Vi ser fram emot din ansökan!
Glad sommar!