SOLNA

Cobol utvecklare

23 maj 2019

Här på Bisnode har våra utvecklare ett stort ansvar för att utveckla våra produkter och tjänster - mot att bli ONE Bisnode och för en ökad kundupplevelse.

Din passion

Du är passionerad för utveckling och trivs med personligt ansvar hela vägen. Som COBOL utvecklare hos oss ingår du i ett litet, vänligt team där vi ansvarar för hela kedjan; från utveckling, test till produktionsmiljön. Här har vi inga tunga rutiner utan vi möter vår vardag med flexibilitet och engagemang. Vardagen varieras med förvaltning och ärenden som dyker upp till planerade byggen på nya funktioner för att anpassa oss efter en föränderlig omgivning.

Du och din erfarenhet

Vi arbetar med IBM Stordator och db2 och söker dig som är en stordator/COBOL utvecklare med god förståelse eller intresse för de produkter vi arbetar med. Har du specifikt arbetat med kreditsystem är det förstås meriterande. Du trivs med teamwork, öppenhet, personligt ansvar och självständighet.

Ditt nästa steg

Bisnode möjliggör smarta beslut. Det är dags för dig att ta ditt! Om du är intresserad av tjänsten, ansök via vår hemsida, gärna så snart som möjligt då vi har ett löpande urval. Har du frågor eller funderingar kring tjänsten? Hör gärna av dig till HR-partner Jessica Bergström, jessica.bergstrom@bisnode.com

Om Bisnode

Bisnode finns idag på 19 marknader och är en av Europas ledande leverantörer av beslutstöd. Huvudsakligen arbetar Bisnode med beslutsstöd inom affärs-, marknads- och kreditinformation. Nyckeln för Bisnode är att leverera svar och insikter och på så sätt göra det möjligt för våra kunder att fatta smarta beslut. Bisnode har idag ca 2100 anställda.

Ansök här