Solna

CFO till Bisnode Sverige

07 jul 2017

Är du kaptenen som håller skutan på rätt köl? Ett råbarkat befäl med gott hjärta som klarar högtryck och tvära kast? En sak man kan säga om oss och är att det knappt märks när vi rör på oss. Men vi kan försäkra att vi rör på oss. Motorerna på sammanlagt 2 100 medarbetare sprutar en koloss på 18 marknader framför sig. Uppe på bryggan står vakthavande befäl och kollar världen omkring sig på radar och trivs i största allmänhet. Låter det som en dröm? Läs vidare!

Vi på Bisnode söker nu en affärsinriktad och förändringsbenägen CFO med som skall vara med och effektivisera ekonomiavdelningen, och samtidigt kunna vara delaktig och se över affärsverksamheten. Du kommer att ingå i Bisnode Sveriges ledningsgrupp och rapporterar till VD, du har även en streckad linje till Koncern CFO. Som CFO för Bisnode Sverige ansvarar du för ett team om ca 25 personer och har det yttersta ansvaret för bolagets ekonomifunktion innefattande planering, styrning och kontroll för verksamheten. Nyfiken? Ta en titt på Bisnode i siffror.

Vem är du

Vi söker en erfaren ledare som värdesätter ett bra teamwork och ett gott företagsklimat. Du har tidigare erfarenhet som CFO och vana att driva förändringsarbete i en internationell företagsmiljö i en matrisorganisation. Du har en förmåga att skapa goda relationer, är förtroendegivande och analytisk. Som person är du driven, på väg uppåt i karriären och har en vilja att driva team framåt i en föränderligmiljö.Vi vill även du har bra affärssinne, är logisk, och du har en förmåga att sammanlänka operativt arbete med strategiska mål och visioner.

Vi letar helt enkelt efter dig som vill vara med och möjliggöra smarta beslut och som med stolthet vill representera Bisnode och våra värderingar.

Vad vi gör

Bisnode finns idag på 18 marknader och är en av Europas ledande leverantörer av beslutsstöd. I vår organisation jobbar cirka 2 100 medarbetare, individer som berikar oss med sin expertis, kultur och humor, med sina intressen, kunskaper och nationaliteter. Att vi finns lokalt är en stor tillgång för våra kunder. Det betyder att vi kan agera snabbt och flexibelt när vi tar oss an deras utmaningar. Samtidigt har vi möjlighet att dra nytta av det stora företagets muskler och resurser när det behövs.

Bisnode bygger ett data- och analysföretag som täcker hela Europa och skapar tillväxt genom smart data. Vi kombinerar och bearbetar stora mängder information för att möjliggöra för våra kunder att ta datadrivna beslut.  Som medarbetare har du möjlighet att forma din egen och andras framtid - en framtid byggd på smart data.

Så här gör du nu

Kom gärna in med din ansökan! I den här rekryteringen samarbetar Bisnode Sverige AB med MPYA Finance. Vid eventuella frågor, kontakta Anna Lannerhjelm på 070-621 30 01 eller via anna.lannerhjelm@mpya.se alternativt Sofia Sand på 070-353 39 76 eller via sofia.sand@mpya.se.

 

Ansök