Solna

Bid Engineer till Bisnodes Operations

08 dec 2017

Vi söker en Bid Engineer till Bisnode Operations som ska arbeta nära vår säljorganisation för att effektivisera arbetet med våra upphandlingar och säkerställa hög kvalitet på våra anbud.

Smart Data är vår tids hårdvaluta. I dagens digitala informationsöverflöde är det viktigare än någonsin för kunderna att kunna förädla, analysera och förstå data. Vi på Bisnode är dedikerade till att leverera insikter för att hjälpa våra kunder att fatta smartare beslut.

Vad erbjuder Bisnode?

Vi söker en driven Bid Engineer som ska ansvara för att säljorganisation får bästa möjliga stöd i de upphandlingar och upphandlingsprojekt som Bisnode deltar i. Arbetet innebär att i projektform arbeta med olika upphandlingar både mot privata och offentliga kunder. Du ska leda projekten och ansvarar för att vid behov bilda en projektgrupp för respektive upphandling, samt fungera som en supportfunktion till de säljare som ansvarar att driva kundaffären. Den Bid ansvarige ska ta fram underlag, bistå vid priskalkyler, delta i anbudsförfattandet, genomföra anbudsgranskning, lämna in anbud och bevakar anbudsgivningen.

Det ingår även ansvar att i olika upphandlingsverktyg identifiera lämpliga affärsmöjligheter för Bisnode. Samt att säkerställa att uppdaterad dokumentation finns tillgänglig, till exempel kvalitetsledning, miljöledning, jämställdhetspolicy, säkerhet, kapacitet, eller annan information som behövs i upphandlingarna.

Vem är du?

Du har arbetat strukturerat med upphandlingar mot privat och offentlig organisation, kanske i en säljroll? Du söker ett nästa arbete där du får chansen att utvecklas och du tycker om att ta ansvar. Du har god förståelse för upphandlingsprocesser samt har varit med och arbetat med/vunnit, flera olika upphandlingar.

Du vill arbeta säljnära och förstår kundbehov, kvalitet och affärsnytta. Du har lätt förstå helheten och strävar efter att effektivisera, strukturera och dokumentera processer med kundperspektivet i fokus. Du får gärna ha arbetat med digitala tjänster i någon form. Du har god vana hantera olika IT-systemmiljöer samt har lätt kommunicera i tal och skrift på svenska och engelska och tycker om att lära dig mer om teknik och förstå kundbehov.

Lämplig utbildningsbakgrund är inom teknik eller ekonomi.

Vill du veta mer om tjänsten?

Kontakta Susan Edwards via mail susan.edwards@bisnode.com Vi undanbeder oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Ansökan

Skicka din ansökan så snart som möjligt till ansokningar.operations@bisnode.com.

Urval sker löpande.