Sök
SOLNA

Applikationsdriftstekniker

17 dec 2019

Bisnode har en stor Techorganisation som spänner över 14 länder och har drygt 400 medarbetare. Vår Technology Operationsorganisation har i uppdrag att säkerställa vår leverans till våra kunder. Arbetet är omväxlande och spänner över ett flertal olika tekniker och system.

Din passion

Som Applikationsdriftstekniker hos oss får du möjlighet att arbeta i en komplex server- och applikationsmiljö med såväl interna som externa kopplingar och intressenter och mer än 100 000 användare och 25 miljoner förfrågningar årligen. Tillsammans med dina kollegor ansvarar du för den dagliga driften och för att övervaka våra tjänster och miljöer.

Du får möjlighet att vara med och vidareutveckla Bisnode’s miljöer vad gäller processer, rutiner, övervakning och arkitektur. Du kommer ingå i ett team där ni tillsammans jobbar fokuserat med våra produktionssystem och tjänster. Vi arbetar i en Agil verksamhet där din vardag blandas mellan reaktivt och planerat arbete.

Du och din erfarenhet

Vi vill att du tidigare har arbetat med applikations- och/eller infrastrukturdrift i flera olika installationer där din goda Linux kompetens har varit kärnan. Du har även en bred, god teknisk kompetens som ingriper nätverk och databaser. Har du erfarenhet av lastbalansering och övervakning ser vi det som väldigt positivt.

Vi på Bisnode kommer att ge dig stor frihet att använda din kunskap för att kontinuerligt förbättra våra miljöer och skapa en modern applikationsdriftmiljö, och för dig att utvecklas i din profession i en spännande teknisk verksamhet. Som person värdesätter vi att du driven, kommunikativ, självgående och kan agera snabbt när det uppstår problem.

Tjänsten kräver svenska och engelska i tal och skrift. Tjänsten innebär beredskap.

Ditt nästa steg

Bisnode möjliggör smarta beslut. Det är dags för dig att ta ditt! Om du är intresserad av tjänsten, ansök via vår hemsida. Har du frågor eller funderingar kring tjänsten? Hör gärna av dig till HR-partner Jessica Bergström, jessica.bergstrom@bisnode.com 

Om Bisnode

Bisnode finns idag på 19 marknader och är en av Europas ledande leverantörer av beslutstöd. Huvudsakligen arbetar Bisnode med beslutsstöd inom affärs-, marknads- och kreditinformation. Nyckeln för Bisnode är att leverera svar och insikter och på så sätt göra det möjligt för våra kunder att fatta smarta beslut. Bisnode har idag ca 2300 anställda.

Ansök här