SOLNA

API Support Technician

19 jun 2019

Vill du vara med och hjälpa våra kunder som utvecklar egna lösningar med API produkter från Bisnode?

Utan tvekan kommer smart data fortsätta vara en stor del i den digital världen, och här kommer Bisnode vara en ledande leverantör. Många av våra kunder vill göra den smarta datan tillgänglig i deras egna system via Bisnodes APIer, och i det arbetet behöver de vår hjälp.

Med många nya uppdrag och en ökande försäljning söker vi tre kollegor till vårt team som vill vara med och hjälpa våra kunder att lyckas!

Din passion

Den allra bästa dagen på jobbet är när du hjälpt en kund på ett bra sätt med en frågeställning och du är säker på att kunden kan fortsätta med sitt projekt framåt. Du tycker om utveckling i både stort som smått och föreslår och implementerar gärna förbättringar i dina återkommande uppgifter, då du vet att samma fråga vanligen kommer igen. Du motiveras av att hitta nya sätt att jobba effektivt med problemlösning.

Den här rollen handlar mer specifikt om

Du kommer att arbeta med fortlöpande kundkontakter där du hjälper kunden med alla möjliga frågeställningar om produkten i fråga. Vi jobbar dagligen med till exempel följande arbetsuppgifter;

• Logga kundfrågor och ärenden i Salesforce
• Generell problemlösning
• API klienter (Swagger, Postman, SOAP UI)
• WebService APIer (REST/SOAP)
• JSON/XML

Du och dina erfarenheter

För att lyckas väl i rollen tror vi att du har några års erfarenhet av en liknande systemadministrativ roll, eller så har du en annan erfarenhet som kan vara likvärdig och ett eget intresse av programmering. Kundfokus och ständiga förbättringar jobbar vi mycket med och detta är inget nytt för dig. Du förstår kundens behov och tar ansvar att lösa de problem kunden har. Du har med andra ord någon slags erfarenhet av kundfokuserat arbete sedan tidigare.

Ditt team

Vi är idag ett team på 6 personer som ser fram emot att bli fler kollegor i teamet. Vi har ett stort gemensamt intresse och det är kunden. Framförallt att ge den allra bästa servicen. Din arbetsplats kommer vara på vårt kontor i Solna.

Ditt nästa steg

Bisnode möjliggör smarta beslut. Det är dags för dig att ta ditt! Om du är intresserad av tjänsten, ansök via vår hemsida, gärna så snart som möjligt då vi har ett löpande urval. Nu är det sommar – och semestertider och därför vill vi passa på att informera om att i denna process kommer vi starta intervjuskedet som tidigast från v. 34. Har du frågor eller funderingar kring tjänsten? Hör gärna av dig till Talent Acquisition Partner Marie Holmberg, Marie.Holmberg@bisnode.com

Vi tar inte emot ansökningar via epost utan hänvisar dig till ansökningsknappen nedan.

Om Bisnode

Bisnode finns idag på 19 marknader och är en av Europas ledande leverantörer av beslutstöd. Huvudsakligen arbetar Bisnode med beslutsstöd inom affärs-, marknads- och kreditinformation. Nyckeln för Bisnode är att leverera svar och insikter och på så sätt göra det möjligt för våra kunder att fatta smarta beslut. Bisnode har idag ca 2100 anställda.

Varmt välkommen med din ansökan!

 

Ansök här