Solna

Bisnode söker en affärsinriktad bolagsjurist

26 sep 2017

Om rollen

I denna roll kommer du framför allt att arbeta mot den svenska marknaden, men även ingå i en större grupp jurister inom bolagets europeiska marknader. Arbetsuppgifterna består till stor del av upprättande och förhandling av Bisnodes kund- och leverantörsavtal. Du kommer vidare att arbeta inom Bisnodes kärnområden med fokus på frågor om dataskydd, compliance, kreditupplysning och datadriven marknadsföring. I den dagliga verksamheten arbetar du även med frågor om immaterialrätt, IT-rätt och den svenska grundlagen. Bisnodes jurister är en helintegrerad del av bolaget och håller ofta kundfokuserade utbildningar och seminarier inom relevanta områden.

Den svenska juristavdelningen och koncernjuridikavdelningen består idag av sammanlagt sju jurister och du rapporterar direkt till Group General Counsel som är baserad på huvudkontoret i Solna.

Vem är du?

Du har juristexamen och 3 – 7 års erfarenhet av kvalificerat affärsjuridiskt arbete på advokatbyrå, bank eller bolag. Du är van och driva ärenden och förhandlingar framåt på egen hand och din kompetens är inriktad på kvalificerad kommersiell avtalsrätt. Det är meriterande om du har goda kunskaper om integritetsskyddande lagstiftning som PUL och den nya dataskyddsförordningen GDPR. Du tar gärna initiativ och arbetar proaktivt. Du har lätt för att samarbeta och behärskar såväl svenska som engelska mycket väl både i tal och skrift. Vi på Bisnode sätter stor vikt vid dina personliga egenskaper och tror att du som är prestigelös, driven, positiv och social har utmärkta möjligheter att utveckla och driva Bisnodes affär tillsammans med oss.

Vad vi gör

Bisnode finns idag på 18 marknader och är en av Europas ledande leverantörer av beslutsstöd. I vår organisation jobbar cirka 2 100 medarbetare, individer som berikar oss med sin expertis, kultur och humor, med sina intressen, kunskaper och nationaliteter. Att vi finns lokalt är en stor tillgång för våra kunder. Det betyder att vi kan agera snabbt och flexibelt när vi tar oss an deras utmaningar. Samtidigt har vi möjlighet att dra nytta av det stora företagets muskler och resurser när det behövs.

Bisnode bygger ett data- och analysföretag som täcker hela Europa och skapar tillväxt genom smart data. Vi kombinerar och bearbetar stora mängder information för att möjliggöra för våra kunder att ta datadrivna beslut.  Som medarbetare har du möjlighet att forma din egen och andras framtid - en framtid byggd på smart data.

 I denna rekrytering samarbetar vi med Jurek Rekrytering & Bemanning.

Vid eventuella frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Helena Woodcock på telefonnummer 0733-10 95 85 alternativt helena.woodcock@jurek.se

Urvalet sker löpande. Välkommen med din ansökan så snart som möjligt via www.jurek.se.