Solna

Affärsdriven KAM Bank & Insurance Team

14 sep 2017

Som KAM hos Bisnode ansvarar du för att vidareutveckla en kundportfölj av befintliga kunder. Du förväntas att på ett proaktivt och lösningsorienterat sätt, driva och utveckla affärer med våra största kunder inom bank och försäkring. Du säljer hela vårt tjänsteutbud som ligger i framkant på marknaden. 

I kontobearbetningen har du fokus på helheten och skapar möjligheter och vägar som ingen annan har tänkt på och ser till att alltid ta affären till avslut. Detta innebär ett övergripande ansvar för att svara på och driva komplexa säljprocesser. För att skapa värde för din kund utgår du ifrån kundens verklighet med fokus på ökad lönsamhet och förbättrade affärsprocesser. I din roll som Major Account Manager kommer du att driva egna MAM team samlade kring en eller flera stora kunder för att bygga en heltäckande lösning för kunden. I rollen kommer du att spendera mycket tid hos dina kunder och rollen är placerad i Stockholm alternativt Göteborg.

Vi söker dig som

• Drivs av att göra affärer med fokus på långsiktighet och förtroende.
• Är ständigt på jakt efter nya affärs- och tillväxtmöjligheter.
• Triggas av komplexitet i affärslösningen, men göra det enkelt för kunden
• Har lätt att sätta dig in i kundens verklighet.
• Är teamorienterad och uthållig med en egen drivkraft att lyckas.
• Har erfarenhet av komplex försäljning mot C-level

Din bakgrund

Du har en akademisk examen med inriktning mot ekonomi. Vidare har du troligen minst 10 års arbetslivserfarenhet, varar minst 3- 5 år avser kvalificerad och komplex försäljning med storkundsansvar. Du har vidare kompetens och erfarenhet av att sätta dig in och förstå kundens egna köpprocess samt affärsprocesser. Det är helt avgörande att du har drivit egna framgångsrika KAM team. Som person är du självmotiverande, resultatinriktad relationsskapare med stark förmåga att bygga nätverk för att säkerställa din framgång.

Vill du veta mer? 

Maila till Torbjörn Sandahl torbjorn.sandahl@bisnode.com 

Ansökan

Vänligen skicka din ansökan märkt med "Affärsdriven KAM" till torbjorn.sandahl@bisnode.com