Solna

Account Manager Bank & Insurance

14 sep 2017

Smart Data är vår tids hårdvaluta. I dagens digitala informationsöverflöd är det viktigare än någonsin att kunna förädla, analysera och förstå data. Vi på Bisnode är dedikerade till att leverera insikter för att hjälpa våra kunder att fatta smartare beslut. 

Bisnode Sverige är en del i Bisnode koncernen och är marknadsledande leverantör av affärs- och kreditinformation.

Som Account Manager hos Bank & Insurance ansvarar du för tillväxt av flera av våra viktigaste kunder, inom branscherna bank, försäkring, inkasso och finans. En betydande del av din arbetstid kommer du att proaktivt bearbeta nya strategiska kunder till Bisnode. Du representerar hela vårt tjänsteutbud inom Bisnode affärs- och kreditinformation som ligger i framkant på marknaden.

I kontobearbetningen har du fokus på helheten och skapar möjligheter och vägar som ingen annan har tänkt på och ser till att alltid ta affären till avslut. Detta innebär ett övergripande ansvar för att svara på och driva komplexa säljprocesser. För att skapa värde för din kund utgår du ifrån kundens verklighet med fokus på ökad lönsamhet och förbättrade affärsprocesser.

Vi söker dig som

  •  med stolthet vill representera våra värdeord: Customer Focus, Constant Curiosity, Collaboration & Trust
  • Drivs av att göra affärer med fokus på långsiktighet och förtroende.
  • Gillar att inleda nya affärs- och tillväxtmöjligheter
  • Har struktur och kan förhålla sig till befintliga processer
  • Har flexibilitet och förmågan att tänka utanför boxen
  • Är teamorienterad och uthållig med en egen drivkraft att lyckas
  • Obehindrat utrycker dig muntligt och skriftligt på affärsengelska
  • Är trygg att prata med kontaktytor på C-level nivå hos ledande företag
  • Uppskattar kombinationen med att aktivt ringa kunder och göra fysiska kundbesök

Din bakgrund

Vi söker dig som har ca 4-6 års erfarenhet efter utbildning och dokumenterad säljerfarenhet med goda resultat samt erfarenhet från förhandlingar och avtalshantering. Gärna erfarenhet från bank, försäkring, inkasso och finans. Du drivs av ambitionen att möjliggöra för våra kunder att fatta smarta beslut och du har en stark förmåga att identifiera kundens behov och utveckla långsiktiga och goda relationer. Som person är du van att arbeta i ett högt arbetstempo, är resultatorienterad och bidrar med positiv energi till gruppen. Det är viktigt att du är lyhörd, har hög integritet och hög affärsmässighet. Vidare tar du gärna egna initiativ till utveckling och förbättring och du trivs i en självgående roll eftersom du är strukturerad i ditt arbetssätt. B-körkort är en förutsättning.

Intresserad? 

Tjänsten är placerad i Solna och är en tillsvidareanställning. Ansök genom att mejla ditt cv och personligt brev till jen.sundelius@bisnode.com senast 2017-10-04

Har du frågor om tjänsten? Hör av dig till Jen Sundelius via mejl: jen.sundelius@bisnode.com alt på tel. 0708–384024