Karriär på Bisnode

Väx och utvecklas med oss

Forma din framtid på Bisnode

Forma din framtid på Bisnode

På Bisnode möjliggör vi smarta beslut. Det gör vi genom att tolka och analysera stora datamängder som blir till insikter för våra kunder. Det gör dem bättre rustade att fatta affärsmässiga och strategiska beslut och det är vårt erbjudande till samarbetspartners och kunder.

Vi befinner oss på en resa där vi bygger ett bolag och skapar växtkraft genom idéer och smart data. Smart data är vårt sätt att beskriva vad vi gör när vi utifrån kundens behov kombinerar och bearbetar stora mängder information för att möjliggöra datadrivna beslut. Vi är med och förändrar, förbättrar och förverkligar vardagen för våra kunder och vi erbjuder ständiga utmaningar för dig som medarbetare hos oss. 

Vårt erbjudande till dig som medarbetare är stora möjligheter att växa och utvecklas. Det är du som medarbetare som formar din egen och därmed också andras framtid. För att lyckas på Bisnode är vi övertygade om att du delar och agerar i samklang med våra värderingar. 

Välkommen på resan.

Spontanansökan

Är du intresserad av att jobba på Bisnode, men hittar ingen tjänst som passar dig? Skicka gärna en spontanansökan, vi är alltid intresserade av nya talanger.

Skicka spontanansökan

Reporting to our UX Manager we are looking for a digital and creative UX Graphical Designer to join the Bisnode Group, with responsibility to create and align world class customer and user experience, that is scalable throughout our offerings in all markets.

Läs mer och ansök

Reporting to our UX Manager we are looking for a digital and creative, UX Researcher to join the Bisnode Group.

Läs mer och ansök

Vill du representera en av Europas ledande leverantörer av smart data och analys? Vi på Bisnode har siktet inställt på tillväxt! Vi söker nu två affärskvinnor/män som vill vara med och driva fortsatt framgång för Bisnodes SMB-segment (small, medium businesses).

Vi söker dig som vill vara med och forma vår tids mest spännande bransch. Hos oss på Bisnode har du chansen att representera ett starkt varumärke samt överlägset ledande företag inom sin nisch. Vi erbjuder en högpresterande arbetsmiljö och en plats i ett framgångsrikt säljteam. Här har du alla möjligheter att utvecklas, ta ansvar och växa. Din resa börjar hos oss, sök tjänsten redan idag!
 

Är du intresserad av att arbeta med en av branschens ledande aktörer inom digital information? Till vår verksamhet inom Professional Services söker vi  nu en senior analytiker som kan hjälpa våra kunder utveckla sin affär online och offline.

Läs mer och ansök

Är du intresserad av att arbeta med en av branschens ledande aktörer inom digital information? Till vår verksamhet inom Professional Services söker vi nu en analytiker med inriktning på marknadsanalys, kundutveckling och CRM.
 

Läs mer och ansök här