Om Bisnode

Vi möjliggör smarta beslut

Vi möjliggör smarta beslut

I en föränderlig värld fylld av digital information ser somliga utmaningar och begränsningar. Vi ser obegränsade möjligheter att hjälpa till. På Bisnode arbetar över 2 100 experter med att varje dag tolka, förädla och förstå data som ligger till grund för våra kunders affärsbeslut. Bisnode bidrar till att göra vardagen enklare och vi gör det genom att varje dag leverera tusentals beslutsunderlag till företag, myndigheter, kommuner och organisationer.

Med hjälp av Bisnodes kvalitetssäkrade data kan du fatta smarta beslut som ökar lönsamheten och utvecklar din affär. Vi på Bisnode har många och anpassade lösningar för dig som står inför viktiga beslut:

  • Utveckla din verksamhet med rätt beslutsunderlag.  
  • Optimera dina risker med träffsäkra analyser.
  • Öka träffsäkerheten i din marknadsföring.

Med Bisnodes lösningar har du ständig tillgång till uppdaterad information och kan fatta beslut som baseras på korrekta underlag. 

Läs mer om vad vi gör

Bisnode - experter på smart data

Vi är experter på smart data

Vår specialitet är att ta fram affärs-, kredit- och marknadsinformation av högsta kvalitet som hjälper dig att fatta kloka beslut. Vi finns i 19 europeiska länder och genom vår strategiska partner Dun & Bradstreet levererar vi lokal och global kvalitetsdata till företag, myndigheter, organisationer och kommuner. 

Läs mer om oss

Bisnode - kunders beslut med hjälp av smart data

Våra kunder fattar beslut med hjälp av smart data

Våra kunder är allt från myndigheter, små och medelstora företag till globala koncerner. Gemensamt för dem är att de valt att arbeta datadrivet och att fatta beslut baserade på smart data. Våra kunder är verksamma inom en rad olika branscher; bank och finans, offentlig sektor och myndigheter, fastighet, försäkring, handel och tillverkningsindustri. 

Läs mer om våra kunder