Sök

Företagsfakta

Låt komplett, pålitlig information om svenska och utländska företag lägga grunden för tryggare affärsbeslut.
Kontakta oss
check_fat_green.png

Sälj mer med validerad data som alltid är uppdaterad

check_fat_green.png

Få information om alla företag i ert eget CRM-system

check_fat_green.png

Svensk, nordisk och global företagsfakta

Full kontroll med komplett företagsfakta

Full kontroll med komplett företagsfakta

Med uppdaterad, objektiv kunskap om dem du vill göra affärer med kan du hitta nya vägar att öka din försäljning och undvika kunder och leverantörer som riskerar att inte kunna betala eller leverera. Du kan också själv ha kontroll över att du skriver avtal med en behörig firmatecknare, eller veta att de personer som är knutna till företaget har en trovärdig historik.

I Bisnodes informationsportaler – Bisnode InfoTorg och Bisnode InfoTorg Företag – kan du själv söka information om alla företag. Om du behöver större volymer kan du välja att integrera informationen i ert eget CRM-system. Vi kan även hjälpa dig att uppdatera och berika era kund- och leverantörsregister, så att du kan känna dig trygg med att de alltid är aktuella och kan bidra till ökad lönsamhet.

Världens största företagsdatabas

Världens största företagsdatabas

Du får tillgång till internationell företagsdata genom vårt partnerskap med Dun & Bradstreet

Genom vårt partnerskap med Dun & Bradstreet kan du som är verksam på flera marknader också få tillgång till internationell företagsdata med samlad information från 265 miljoner företag i världens största företagsdatabas. Få total koll på bolag tack vare global mappning med företagsunikt id, D&B D-U-N-S® Number. 

Här kan du sålla fram information som hjälper dig att överblicka hur företag är sammanlänkade. Du kan mäta risk på alla kunder och leverantörer, identifiera globala inköp som finns tillgängliga i många olika system och följa kritiska förändringar som till exempel fusioner och uppköp.

Sök själv på webben och i appen

Sök själv på webben och i appen

Optimera risk och potential med företagsdata från Bisnode

Som kund hos oss kan du använda våra informationsportaler eller vår kostnadsfria app InfoTorg. Logga bara in och sök fram den information du behöver, när du behöver den.

I appen hittar du bland annat folkbokföringsinformation, kreditinformation och uppgifter om konkurser, styrelseuppdrag, firmatecknare och ägare till fordon. Dessutom får du de senaste nyheterna från Bisnode Juridik.

Du betalar bara för de sökningar du gör, oavsett om du använder webbtjänsten eller appen.

Kom igång med Företagsfakta

Ring oss

Vi tar emot telefonsamtal vardagar kl 8-17

08-55805900

Get contacted

Vill du att vi kontaktar dig?

5 skäl att integrera global företagsdata

För dig som jobbar med internationella affärer
Läs mer