fordonsuppgifter

Effektivisera beslut med korrekt information

Kom igång
checkmark.svg

Spara tid med alla fordonsuppgifter på ett och samma ställe.

checkmark.svg

Förenkla säljprocessen med träffsäkerhet i kunderbjudandet.

checkmark.svg

Öka kontrollen med ständigt uppdaterad och relevant data.

Affärskritisk data

Affärskritisk data

Det finns en stor mängd data inom fordonssektorn, data som dessutom förändras och uppdateras ofta. Under 2015 nyregistrerades 350 000 personbilar samtidigt som fler än 200 000 avregistrerades. Om man adderar alla andra typer av fordon, ägarbyten och relaterad fordonsinformation blir det tydligt att det finns en stor mängd data inom fordonssektorn. I en bransch där korrekt data många gånger är affärskritiskt är det en utmaning att hantera och få en överblick över all information.

Med Bisnodes fordonsuppgifter får du tillgång till information från tillverkare, importörer och myndighetsregister i samtliga nordiska länder i ett erbjudande. Marknadens mest omfattande utbud av fordonsdata ger dig värdefull och aktuell information för både försäljning, service, leasing, finansiering, försäkring, marknadsföring och offentlig förvaltning, oavsett vilken bransch du verkar inom. 

Optimera hanteringen med komplett lösning

Optimera hanteringen med komplett lösning

Öka effektiviteten med Bisnodes samlade fordonsinformation

  • Förenkla administrationen med all information samlad i användarvänliga verktyg.
  • Säkerställ smarta affärer genom att göra rätt värderingar och undvika risken för bedrägerier.
  • Skapa träffsäkerhet i marknadsförings- och säljaktiviteter tack vare skarpa målgruppsurval baserade på fordonsuppgifter. 
Tydliggör erbjudandet och utveckla affären

Tydliggör erbjudandet och utveckla affären

Förenkla beslutsprocesserna med Bisnodes fordonsdatabas

  • Integrera kvalitetssäkrad och strukturerad fordonsdata i ditt produktutbud.
  • Erbjud rätt lösning, tillbehör eller reservdel, för dina kunder med en enkel sökning på registreringsnummer.
  • Säkra affärer och beslut kopplade till fordonsinformation tack vare trygghet i relevant underlag.
Kundcase

Personuppgifter förbättrar delgivningen för Sveriges Domstolar

Vittnen och åtalade som inte dyker upp på rättegångar kostar samhället stora pengar. En del av förklaringen till att folk uteblev var att kallelsen skickades till fel adress.

Läs mer

Bisnode är en av Transportstyrelsens utvalda informationsförmedlare och kan därför erbjuda onlineinformation direkt från Vägtrafikregistret. Här finns fordonsdata i form av ägaruppgifter, teknisk information, besiktningsdata samt fordonsvärdering. Du kommer åt all data med en enkel sökning på ett registreringsnummer eller organisationsnummer. 

Genom direktanmälan är det möjligt för dig att göra uppdateringar i Vägtrafikregistret. Här registreras bland annat ägarbyten, efterkontroller och försäkringar. För detta krävs en specifik utbildning och ett separat tillstånd. 

Med fordonsuppgifter från Bisnode kan du ta beslut och göra affärer baserat på korrekt information. Du får tillgång till data från en mängd olika källor både i Sverige, Norden och övriga Europa. Om du exempelvis är ansvarig för en stor fordonsflotta eller hanterar många fordonsärenden kan administrationen förenklas avsevärt med all nödvändig information samlat på ett och samma ställe. Du väljer själv om du vill använda vår webblösning eller om du föredrar att ha informationen integrerad i ert affärssystem via API.

Genom en prisvärdering kan du ta rätt betalt och erbjuda passande finansieringslösningar för dina kunder. Med en enkel sökning på kundens registreringsnummer får du information om vilka tillbehör, reservdelar och åtgärder som är relevanta för varje kunds fordon. Det ger dig också möjligheten att erbjuda rätt försäkringspremie och logistiklösning. På så sätt kan du göra snabbare affärer, minska antalet reklamationer och få en ökad lönsamhet. Utöver detta får du tillgång till information om ett fordons historik och ägare vilket ger dig en bra överblick av tidigare förhållanden. 

Bisnodes heltäckande och detaljeradinformatioöver alla registrerade fordon ger dig möjlighet att skapa effektiva marknadsförings- och säljaktiviteter. Med kännedom om allt från chassinummer, körkortsuppgifter och reservdelslistor till värderingshistorik och besiktningsdata kan du ta fram riktade kampanjer och kunderbjudanden. Vi hjälper exempelvis dig att selektera din målgrupp baserat på vilken bilmodell de kör och koppla det till demografisk data, såsom adress, ålder och kön. På så sätt ökar träffsäkerheten och relevansen i erbjudandetSamtidigt som du får nöjdare kunder och en ökad ROI. 

Kom igång med Fordonsuppgifter

Ring oss

Ring oss

Vi tar emot telefonsamtal vardagar mellan 8-17

08-55805900

Get contacted

Vill du att vi kontaktar dig?

Vi vet vilken stad som vinner personbilsmatchen

Vad tror du - Stockholm eller Göteborg?

läs mer