Sök

fordonsuppgifter

Låt data om fordon stödja dina beslut kring försäljning, service, finansiering, försäkring och marknadsföring.
Kontakta oss
check_fat_green.png

Fordonsuppgifter från hela Norden på samma ställe

check_fat_green.png

Driv försäljning och förstå dina målgruppers behov bättre

check_fat_green.png

Möjlighet att registrera uppgifter direkt i verktyget

Fordonsuppgifter från hela Norden

Fordonsuppgifter från hela Norden

Marknadens mest omfattande nordiska erbjudande

Med våra fordonsuppgifter får du tillgång till information från tillverkare, importörer och myndighetsregister i samtliga nordiska länder i ett erbjudande. Marknadens mest omfattande utbud av fordonsdata ger dig ett relevant och aktuellt beslutsunderlag inför både försäljning, service, leasing, finansiering, försäkring och marknadsföring, oavsett vilken bransch du verkar inom.

Du kan till exempel erbjuda dina kunder rätt lösning, tillbehör eller reservdel med hjälp av en enkel sökning på registreringsnummer. Du kan också integrera kvalitetssäkrad och strukturerad fordonsdata i ditt produktutbud.

Nå rätt kunder och sälj mer

Nå rätt kunder och sälj mer

Med rätt erbjudanden vid rätt tidpunkt

  • Förenkla administrationen och undvik misstag med all information samlad i ett användarvänligt verktyg.
  • Effektivisera säljprocessen och spara tid med korrekta och tillförlitliga fordonsuppgifter.
  • Skapa träffsäkerhet i marknadsförings- och säljaktiviteter tack vare skarpa målgruppsurval baserade på fordonsuppgifter. 

Bisnode är en av Transportstyrelsens utvalda informationsförmedlare och kan därför erbjuda onlineinformation direkt från Vägtrafikregistret. Här finns fordonsdata i form av ägaruppgifter, teknisk information, besiktningsdata samt fordonsvärdering. Du kommer åt all data med en enkel sökning på ett registreringsnummer eller organisationsnummer. 

Genom direktanmälan är det möjligt för dig att göra uppdateringar i Vägtrafikregistret. Här registreras bland annat ägarbyten, efterkontroller och försäkringar. För detta krävs en specifik utbildning och ett separat tillstånd. 

Med fordonsuppgifter från Bisnode kan du ta beslut och göra affärer baserat på korrekt information. Du får tillgång till data från en mängd olika källor både i Sverige, Norden och övriga Europa. Om du till exempel ansvarar för en stor fordonsflotta eller hanterar många fordonsärenden kan du förenkla administrationen genom att få all nödvändig information samlad på ett och samma ställe. Du väljer själv om du vill använda vår webblösning eller om du föredrar att ha informationen integrerad i ert affärssystem via API.

Genom en prisvärdering kan du ta rätt betalt och erbjuda passande finansieringslösningar för dina kunder. Med en enkel sökning på kundens registreringsnummer får du information om vilka tillbehör, reservdelar och åtgärder som är relevanta för varje kunds fordon. Det ger dig också möjligheten att erbjuda rätt försäkringspremie och logistiklösning. På så sätt kan du göra snabbare affärer, minska antalet reklamationer och få en ökad lönsamhet. Utöver detta får du tillgång till information om ett fordons historik och ägare vilket ger dig en bra överblick av tidigare förhållanden. 

Bisnodes heltäckande och detaljeradinformatioöver alla registrerade fordon ger dig möjlighet att skapa effektiva marknadsförings- och säljaktiviteter. Med kännedom om allt från chassinummer, körkortsuppgifter och reservdelslistor till värderingshistorik och besiktningsdata kan du ta fram riktade kampanjer och kunderbjudanden. Vi hjälper exempelvis dig att selektera din målgrupp baserat på vilken bilmodell de kör och koppla det till demografisk data, såsom adress, ålder och kön. På så sätt ökar träffsäkerheten och relevansen i erbjudandetSamtidigt som du får nöjdare kunder och en ökad ROI. 

Kom igång med Fordonsuppgifter

Ring oss

Vi tar emot telefonsamtal vardagar mellan 8-17

08-55805900

Get contacted

Vill du att vi kontaktar dig?

Vi vet vilken stad som vinner personbilsmatchen

Vad tror du - Stockholm eller Göteborg?
Läs mer