Artiklar

Bisnode bygger Sveriges bästa digitala marknadsteam

3 snabba med Madeleine lindgren

3 snabba med Madeleine lindgren

Digitala produkter eller varumärken du inspireras av?

Det är många! Några exempel är Slack, Zeplin och HubSpot. De gör på olika sätt fantastiska produkter och några av dem är grymma i sin digitala kommunikation.

Bäst på internet just nu?

Data is Beautiful på Reddit. En sann inspirationskänsla för oss dataälskare.

Har du någon ledarförebild?

Facebooks Sheryl Sandberg! Hon jobbar stenhårt för en mer jämlik och välmående IT-bransch – värden som är otroligt viktiga för mig.

Bisnode Sverige tillsätter Madeleine Lindgren som Digital Marketing Manager. Hennes första uppdrag? Att skapa Sveriges bästa digitala B2B-marknadsavdelning.

Madeleine Lindgren har en bakgrund i start up-världen och kom till Bisnode för ett år sedan. I hennes nya roll som Digital Marketing Manager ingår uppdraget att bygga upp ett team som kommer arbeta helt datadrivet.

- Vi brukar blygsamt säga att vi ska bli Sveriges bästa digitala B2B-marknadsavdelning, säger Madeleine Lindgren. Bisnode är ett ledande data- och analysföretag, så givetvis ska vi vara bäst på att arbeta datadrivet.

Bisnode sätter ihop teamet från grunden och rekryterar just nu sex nyckelpersoner, varav en redan är på plats.

- Hittar vi rätt spetskompetens har vi alla förutsättningar att lyckas. Vi sitter med marknadens främsta verktyg och arbetar med de bästa byråerna inom web, marketing automation, display och content, fortsätter hon.

Madeleine kommer att arbeta under marknads- och kommunikationsdirektör Pia Törnqvist som har flera år inom Bisnode-koncernen bakom sig.

- Vi på Bisnode älskar data. Vi har de bästa analytikerna och vi har spännande lösningar på gång när det gäller att kombinera online- och offline-data. Att nu själva dra nytta av detta för att bygga vår nya avdelning känns inte bara helt naturligt, utan även fantastiskt roligt, säger Pia Törnqvist.

Madeleine Lindgren och Pia Törnqvist Bisnode

Bisnode är ett av Europas ledande data- och analysföretag. Koncernen hjälper sina kunder att fatta smarta beslut baserade på smart data. Bisnode sysselsätter 2 100 människor i 18 länder och huvudkontoret ligger i Stockholm.

För mer information se bisnode.se

Få insikter, trender och inspiration från Bisnode Smart Insights