Kundevent

BISNODE UNLEASHED

Boka din plats idag

Årets inspirationsdag 2019!

DATUM

  • 16 oktober

TID

  • 14.00 -22.00

PLATS

  • Hotel At Six, Stockholm

Save the Date 

Välkommen till höstens stora inspirationsdag, Bisnode Unleashed! Tillsammans utforskar vi bland annat AI, smart data och hållbart företagande. Här får du träffa några av samtidens mest inspirerande talare som grundaren av The Marketoonist Tom Fishburne, tech- och 3D-tryckningsexperten Märtha Rehnberg, författaren och digitaliseringsexperten David Ståhlberg samt robotutvecklaren Fredrik Löfgren.

Välkommen!

MÖT VÅRA TALARE

Tom Fishburne

Tom Fishburne

The Marketoonist

Grundare av content byrån Marketoonist. Författare till boken: Your ad ignored here. Tom föreläser runt om i världen och är utnämd till top 500 av keynotes på SXSW av Huffington Post. ​Hans föreläsning består av samtidsspaningar i form av serier inom innovation, data, marknadsföring, företagsstrategi och teknologi.

Märtha Rehnberg

Märtha Rehnberg

Futurist Speaker

Märtha Rehnberg tror att vi med hjälp av tekniken kommer att kunna lösa de stora frågorna i vår tid. Hon föreläser om hur teknologisk intuition är en nödvändigt verktyg för att kunna navigera inom teknologier som Big Data och AI. Märtha är en utbildad politisk ekonom, publiserad expert inom 3D-tryckning och intrapreneur. Hon har utsetts flera gånger som "Leader of Tomorrow" och "Femtech leader".

David Ståhlberg

David Ståhlberg

Adviser/Author

David Ståhlberg har en bred bakgrund på affärssidan, från marknad, sälj, HR och som affärsområdeschef - från startup till storbolag. Han har haft ledande roller på bl.a Google och P&G. David hjälper ledare förstå vad en accelererande förändringstakt innebär för människan, chefskapet och affären.

Fredrik Löfgren

Fredrik Löfgren

Robot Developer

Hur kommer robotarna påverka vårt samhälle? Vilka jobb kommer försvinna och vilka kommer uppstå? En resa in i framtiden med Fredrik Löfgren där han gör nedslag i olika branscher och ger konkreta exempel på hur robotar används redan idag. Teknikutveckling är så mycket mer än att bara välja rätt algoritmer, det uppstår många etiska avvägningar och moraliska dilemman. Fredrik berör dessa mer likt en filosof än den ingenjör han är.

Anna Albinsson

Anna Albinsson

Chief Marketing Officer

Anna har en bred och lång bakgrund inom försäljning & marknadsföring och ansvarar idag för Bisnodes marknadsföring i hela Europa. Med stor entusiasm vill hon visa på alla fördelar man kan skaffa genom att analysera data på rätt sätt. Under denna inspirationsföreläsning ger Anna insikter i hur du använder prediktiv analys som ett verktyg för att träffa rätt målgrupp med rätt meddelande i rätt kanal och slutligen skapa högre avkastning på din investering.

Rikard Candell

Rikard Candell

Group Director Analytics

Rikard Candell är chefsanalytiker på Bisnode och en ofta anlitad föreläsare och inspiratör. Han pratar gärna om hur du bäst positionerar ditt företag i den fjärde industriella revolutionen – den digitala eran.

Vi lever i en värld som är alltmer präglad av maskininlärning, algoritmer och AI. Ändå har många företag utmaningar i att dra nytta av de ökade möjligheterna då de alltför ensidigt fokuserar på de tekniska utmaningarna. Huvudbudskapet är att istället fokusera på affärsproblemet: Att veta mer än dina konkurrenter är en förutsättning för att vinna! Men för att lyckas med det måste vi hitta nya sätt att jobba. 

formulär