Bisnode Infotorg - Identifiera varningssignaler

Anmäl här
check_fat_green.png

text 1

check_fat_green.png

text 2

check_fat_green.png

text 3

Välkommen till höstens nyhet! Oavsett vilken typ av utredning du ska göra är det viktigt att kunna identifiera och förstå varningssignaler gällande en person eller ett företag.

På denna utbildning kommer vi gå igenom upp till 50 varningssignaler med hjälp av InfoTorg. Merparten av dessa signaler diskuterar och analyserar vi med hjälp av konkreta exempel och via workshops.

Vi delar också med oss av våra bästa tips och trix som kan underlätta när du ska inhämta information. Utöver detta visar vi hur dina utredningar kan effektiviseras med skräddarsydda rapporter samt hur du kan använda excel för att samla in och analysera information.

Utbildningen vänder sig primärt till dig som arbetar med utredning, handläggning, kartläggning eller research av något slag, stort som smått. Dock bör du ha en grundkunskap om InfoTorg då vi kommer gå in på en hel del detaljer.

Frågor som besvaras under utbildningen:

  • Varningssignaler - hur ska du tolka och identifiera dem?
  • Workshop - vilka avvikelser kan du se på ett företag eller på en person?
  • Skräddarsydda rapporter – hur kan du arbeta metodiskt med dem och hur kan du bli effektivare?
  • Få en överblick och se mönster – hur kan excel var behjälpligt?
  • Våra 10 bästa tips och trix – hur kan du använda dem när du söker och sammanställer information?

Praktisk information

Kursdokumentation, frukostfralla och fika ingår. Om du har några frågor är du välkommen att kontakta oss på academy@bisnode.com. Du kan också kontakta kursledaren Christian Zittenbaum direkt på christian.zittenbaum@bisnode.com alternativt på 070-838 4093.

Företagsanpassad kurs?
Vill du att vi håller utbildningen på plats hos er? Maila oss gärna på academy@bisnode.comeller direkt till kursledaren så diskuterar vi ett upplägg.

Bisnode Expert

Kurstillfällen