Sök

Bisnode Academy

Vässa dina kunskaper med kurser från Bisnode
Hitta din kurs Gå till våra webbinarier
Vi har utbildat över 24 000 personer sedan starten 2012

Välkommen till Bisnode Academy

Världen utvecklas, din bransch utvecklas, men hur är det med dig? Bisnode Academys utbildningar ligger långt fram och hjälper dig att stärka din karriär och ditt företag. 

Välj mellan våra olika områden Kreditbedömning & Årsredovisning, Research & Utredning, Ekobrott eller lär dig använda vår produkt InfoTorg på ett mer effektivt sätt. 

Vill du se alla våra kursdatum? Klicka här!


När du deltar på Bisnodes utbildningar i höst så har vi vidtagit en rad olika åtgärder för att du ska känna dig så trygg som möjligt hos oss. Här kommer några exempel:

  • Extra stora lokaler är bokade och så tar vi in färre antal deltagare än normalt för att undvika trängsel
  • Deltagarnas stolar är placerade med 2 meters mellanrum
  • Du har fri avbokning fram till 24 tim innan kursstart
  • Fakturering sker först efter genomförd kurs om det är en betalkurs
  • Ingen handskakning 
  • Om Bisnode ser att vi inte kan leva upp till myndigheternas rekommendationer och direktiv så kommer utbildningen att ställas in.

Hitta kurser

Här kan du välja mellan våra kurser. Sortera på det ämnesområde som intresserar dig mest eller på en kurs som ges nära dig.

Filtrera efter:


Företagsanpassad kurs?
 

Har ni specifika krav på kursinnehållet? Är ni flera på företaget som behöver kunskap? Vill ni kunna ha en öppen diskussion om era kunder, klienter eller leverantörer? Inga problem, vi håller gärna kursen hos er och skräddarsyr innehållet efter era önskemål.

Läs mer

Kontakta oss

Kontakta oss

Har du frågor eller vill veta mer om vårt kursutbud? Eller vill du att vi ska skapa en skräddarsydd kurs för ditt företag? Hör av dig till oss på Bisnode Academy! 

Vi tar även gärna emot synpunkter eller önskemål!

E-post: academy@bisnode.com