SHJ är nu Bisnode

SHJ.se har flyttat till Bisnode.se.

check_fat_green.png

Ta lönsamma kreditbeslut genom tillgång till dagsaktuell information

check_fat_green.png

Upptäck nya affärsmöjligheter med lättillgängliga kreditrapporter

check_fat_green.png

Undvik kreditförluster genom bevakning och tidiga varningssignaler

Här hittar du numera Kreditkontroll, Branschrapport, Svensk Handelstidning Justitia och Ekonomifakta

Här hittar du numera Kreditkontroll, Branschrapport, Svensk Handelstidning Justitia och Ekonomifakta

Du loggar in som vanligt och har tillgång till samma tjänster och uppdaterade information som tidigare. På så sätt får du fortsatt total kreditkoll på kunder och leverantörer och kan ta trygga beslut.

Bisnodes Kreditkoll hjälper dig som småföretagare att säkra och utveckla dina affärer. Vi ger dig tillgång till uppdaterad och överskådligt sammanställd marknads- och kreditinformation för att du ska kunna optimera din risk. Genom möjligheten att undvika kreditförluster och skapa nya möjligheter får du förutsättningarna för att ta affärsdrivande kreditbeslut och generera lönsamhet.

 

Kreditkontroll

Kreditkontroll

Uppdaterad och affärskritisk kreditinformation

Med Bisnodes Kreditkontroll får du all den information du behöver för att fatta trygga kreditbeslut. I vår webbaserade tjänst hittar du dagsaktuella uppgifter om dina kunders och leverantörers betalningsförmåga som bygger på Bisnodes kreditvärderingssystem med AAA-rating. Genom kreditbedömning av både företag och privatpersoner får du enkla och tydliga svar i vårt smidiga och överskådliga verktyg. Bevakning av de företagshändelser som är intressanta för dig, ger dig varningssignaler när något förändras så att du kan vidta åtgärder i tid. Med ett optimerat förhållningssätt till risk kan du identifiera nya affärsmöjligheter samtidigt som du undviker risk.

Branschrapport

Branschrapport

Bevakning och analys av marknaden

Bisnodes webbaserade branschrapport hjälper dig att bevaka din och dina kunders branscher. Du får tillgång till aktuell och tillförlitlig information om individuella företag och om branscher i sin helhet, anpassad efter dina behov. Denna tjänst bygger på aktuella uppgifter från branschorganisationer, företag, myndigheter samt omvärldsbevakning. Med svar på frågor såsom hur det går för företag i branschen, vilka som är mest framgångsrika, samt dina konkurrenters styrkor och svagheter, får du en analyserad, överskådlig och samtidigt dynamisk bild över nuläget på marknaden. På så sätt har du den information du behöver för att ta långsiktiga beslut och förenkla det dagliga marknadsarbetet.

Svensk Handelstidning Justitia

Svensk Handelstidning Justitia

Koll på kunders betalningsförmåga varje vecka

Bisnodes tidning Svensk Handelstidning Justitia ger dig information om den senaste veckans anmärkningar på privatpersoner och företag. På så sätt får du på ett enkelt och tillgängligt sätt koll på dina kunders och leverantörers betalningsförmåga. I tidningen, som utkommer 45 gånger per år, sorteras informationen på postort under respektive län. Utöver veckans betalningsanmärkningar finns sammanställningar över bland annat nystartade företag, konkurser samt konkursförvaltare för respektive konkurs. Med tydliga varningssignaler om hur dina kunder sköter sin ekonomi, får du rätt förutsättningar för att ta lönsamma kreditbeslut.

Ekonomifakta

Ekonomifakta

Länsindelad kreditinformation i katalogform

Ekonomifakta innehåller ekonomisk information, nyckeltal och AAA-rating för företagen i ditt län. Du får en komplett bild av dina kunder, leverantörer och konkurrenter sammanställd i katalogformat och levererad till dig en gång i kvartalet. För att du snabbt och enkelt ska hitta det företag du letar efter är de sorterade under respektive postort där de är registrerade. Med tillgång till alla aktiva aktiebolag, handels- och kommanditbolag samt enskilda firmor kan du bedöma nya kunder, justera en kreditgräns eller göra en årlig genomgång av kunder och leverantörer. På så sätt får du ett effektivt verktyg för ditt dagliga arbete.

ARTIKEL

Vi vet vad din kunds
nästa köp blir

Prediktiv analys förutser kundernas köpfönster. Lär dig 5 saker som förutspår kundens nästa köp

Lär dig 5 ledtrådar till kundens nästa köp