Är du AAA, AA, A eller kanske C?

Ta reda på det här
check_fat_green.png

AAA är det högsta betyget som bara delas ut till aktiebolag. Ges till företag som visar stabilitet över tid, både i hög- och lågkonjuktur.

check_fat_green.png

AA är det högsta betyget för handelsbolag och enskilda firmor och signalerar god kreditvärdighet.

check_fat_green.png

A betyder att företaget är kreditvärdigt och anses ha tillräcklig betalningsförmåga för att få handla på kredit.

Kolla ditt kreditbetyg kostnadsfritt!

Marknadens tryggaste kreditrating

Idag ställs det höga krav på företag och kunder då det finns många oseriösa aktörer på marknaden. Vi vet att 23% av alla bolag inte kommer vara kreditvärdiga 2018. Visa att du är en trygg och kreditvärdig affärspartner på ett enkelt sätt! 

Fördelar med att visa kreditbetyget:

  • Ger en tydlig bild av ditt företags tillväxttakt, lönsamhet och risk för konkurs.
  • För nystartat företag utan historik kan du visa att du inte har några anmärkningar.
  • Ni kan enkelt vara transparenta med ditt företags ekonomi.
  • Det gör dig till en attraktiv partner för såväl kunder som leverantörer.

Så här gör du:

Fyll i formuläret så kontaktar vi dig för att ge dig ditt kreditbetyg. Vi hör av oss inom 24 timmar.

Vill du inte vänta? Då kan du ringa oss direkt på tel 08-12 22 09 00, vardagar mellan kl 8-17.


”Det känns proffsigt att visa upp vår AAA-rating för våra befintliga och potentiella kunder. Vi gillar ha de inramade betygen i vår entré, de signalerar för våra besökare och medarbetare att vi är ett stabilt och pålitligt företag med bra ekonomi. Den digitala versionen av kreditbetyget skyltar vi med i sociala medier, på vår hemsida och i mail"
 

Therese Bohman, Symbrio AB

  

Så kan du visa upp ditt kreditbetyg:

Diplom
Beställ ett diplom med ditt kreditbetyg, om du haft samma rating i 12 månader. Ett fint bevis på din stabila kreditvärdighet. 

 

  

 

Logotyp online och i print
Köp som en logotyp och visa upp på produktblad, i e-postsignatur eller på din webbplats. Visar alltid dagsaktuell rating. 

Kreditbetygslogotyp på hitta.se
Kommunicera ditt kreditbetyg där intressenter letar efter dina kontaktuppgifter. På hitta.se visas din kreditlogotyp på din företagssida. 

 

Företagsfakta tryckt och Pdf
Genom en digital ikon kan du länka dina besökare till en dagsaktuell kreditupplysning om ditt företag, eller skicka med en pdf-bilaga till dina offerter och/eller en tryckt version av din kreditupplysning.

Om kreditbetyget

Om kreditbetyget

Modellen har funnits sedan 1989 och bygger på ett regelverk med hela 2 400 beslutsregler. Det är en gemensam ratingstandard för alla nordiska länder. Kreditbetyget baseras på en kombination av de fyra områdena: betalningsförmåga, ekonomi, ålder/verksamhet och ägare/ledning.  

Bisnodes kreditbetygsintyg fungerar som både kvalitetsstämpel och kvitto på att ditt företag är välskött och innebär en låg kreditrisk. Företag med kreditbetyget AAA, AA eller A är välskötta. Det innebär att risken för konkurs är låg, att man har högre tillväxttakt och är lönsammare än företag som inte är kreditvärdiga.

LÄS MER HÄR