Arbeta smart och effektivt

Skapa en smidig onboarding-process och förenkla din datahantering
Testa vårt verktyg Consumer Intelligence i 30 dagar Vi ger dig 5 tips! Läs vår artikel
5 tips för effektiv validering av nya kunder 

ikon-bolygo.png


Konkurrensen ute på marknaden är stenhård. Därför blir det allt mer viktigt för företag att effektivisera och automatisera för att göra det enklare för kunden att konvertera. Ett av de områden där vi ser en optimeringsmöjlighet är processen för att validera och onboarda nya kunder. I vår artikel ger vi dig fem tips.

Få tillgång till Europeisk konsumentdata

Få tillgång till Europeisk konsumentdata


Med Consumer Intelligence
är din data uppdaterad och korrekt i alla dina system. Ett unikt ID anslutet till varje person i din databas eliminerar felaktig kunddata, dubbletter och manuellt arbete. Vilket underlättar er GDPR-efterlevnad, exempelvis i samband när en kund önskar få sin persondata uppdaterad eller borttagen.

Tillgång till konsumentdata
gör att du kan göra djupanalyser om dina kunder och hur de kan tänkas konsumera framöver vilket gör att du kan erbjuda dina kunder både en smidigare utcheckning som förbättrad köpupplevelse.

  • Identifiera och verifiera konsumenter i realtid genom uppdaterad data från API
  • Analysera kundernas beteenden på djupet. Förutom namn och adress får du tillgång till bland annat uppgifter om köpkraft, livsfas och utbildningsnivå på dina kunder.
  • GDPR-säkert och resurseffektivitet

Prova Consumer Intelligence gratis i 30 dagar!

Testa vårt verktyg, Consumer Intelligence, i 30 dagar för att förstå hur du kan använda smart data i din verksamhet. Klicka nedan och sedan GET ACCESS för att komma igång.

Effektivisera dina kunders köpupplevelse

Genom att kombinera din data med vår data i realtid kommer du att kunna ge dina kunder en mycket smidigare utcheckning och köpupplevelse. Detta kommer inte bara att ge dig nöjdare kunder utan även ett nöjdare säljteam.

Nyfiken på att veta mer?

Fyll i dina kontaktuppgifter så kontaktar vi dig inom kort:

Läs vår policy om sekretess

Eller ring oss: 

+46 8 558 059 00

Företag som jobbar med Dun & Bradstreet

Läs kundcase