kreditbetyg på hitta.se

Ta reda på hur välskött ditt eget eller ett annat företag är!

aaa_hitta.se.png

Idag ställs det höga krav på företag och kunder då det finns många oseriösa aktörer på marknaden. För att inleda en affärsrelation, ge rätt betalningsvillkor till en ny kund eller hålla koll på nuvarande kunders kreditvärdighet är det viktigt med ett säkert och tillförlitligt beslutsunderlagHundratusentals företag tar dagligen hjälp av vårt kreditvärderingssystem AAA för att snabbt fatta säkra och lönsamma beslut.


Logotypen "Okänd Kreditvärdighet" innebär att företaget ännu inte valt att visa sitt kreditbetyg på Hitta.se.

Ta reda på kreditbetyg!

Vi hjälper dig att:

1. Kontrollera ett annat företags kreditvärdighet

Säkerställ att du alltid gör affärer med rätt kunder och leverantörer. Det blir enkelt att fatta smarta beslut med kreditvärderingssystemet AAA. Vi förutser 9 av 10 konkurser i förtid, och med hjälp av vår rating och rekommenderad kreditlimit ser du när du bör begära förskottsbetalning från kunder samt begränsa eller öka kreditbeloppet.

2. Ta reda på ditt företags kreditbetyg

Har ditt företag ett bra kreditbetyg? Vi hjälper dig ta reda på det.

Bra kreditbetyg är en värdefull kvalitetsstämpel som visar på att du är en trygg och kreditvärdig affärspartner! Kommunicera därför ut det med hjälp av en AAA-logotyp, antingen digitalt, i print eller som ett diplom på väggen.

Så här gör du:

Fyll i uppgifterna i formuläret så hör vi av oss till dig på telefon inom 24 timmar för att meddela kreditbetyget.

Vill du inte vänta? Då kan du ringa oss på 08-509 211 10 eller använda chatten på vardagar mellan kl 8-17. 
 

Har du övriga frågor om kreditbetyg?
Skicka ett mail till merit@bisnode.com 

Om kreditvärderingsmodellen AAA

Om kreditvärderingsmodellen AAA

Bisnodes AAA-kreditvärderingssystem används varje dag av exempelvis kreditchefer, ekonomichefer, inköpschefer, försäljningschefer och VD/ägare för att bedöma företag. Modellen har funnits sedan 1989 och baseras på 2 400 beslutsregler, vilket gör den till en stark trygghetssymbol med hög kännedom. 

Företag med kreditbetyget AAA, AA eller A är välskötta. Det innebär att risken för konkurs är låg, att man har högre tillväxttakt och är lönsammare än företag som inte är kreditvärdiga.

Läs mer om kreditvärderingsmodellen