D&B Risk Analytics 

Dun & Bradstreet kan hjälpa dig att hantera tredje parts risk på ett smart sätt.
Ja, jag provar gärna D&B Risk Analytics gratis i 30 dagar Fördelarna med med D&B Risk Analytics

Ja, jag provar gärna D&B Risk Analytics gratis i 30 dagar 

AI baserad lösning som hjälper framtidens inköps-och efterlevnadschefer att minska leverantörsrisker på global nivå. 

Mitt i den ökande geopolitiska och makroekonomiska risken blir det svårare att effektivt minska riskerna från tredje part för att uppfylla kraven på regler, efterlevnad och anseende. Det är viktigare än någonsin att övervaka och skydda mot risker från tredje part och att förstå vem du gör affärer med.

D&B Risk Analytics är en dynamisk, enkel att använda, leverantörsriskintelligenslösning med en ny era med fokus på affärsresiliens som gör att du effektivt kan screena företagets leverantörer för potentiella risker och aktivt övervaka leverantörsrisk med nästan realtidsuppdateringar. D&B Risk Analytics utnyttjar affärsdata och insikter om över 420 miljoner företag från Dun & Bradstreet Data Cloud och hjälper leverantörs- och efterlevnadsteam att ta en mer konsekvent, proaktiv och automatiserad strategi för beslutsfattande för effektiv riskhantering från tredje part.


D&B Risk Analytics fördelar:

D&B Risk Analytics fördelar:

  • Screening av leverantörer: Screening av dina leverantörer genom sanktioner och övervakningslistor, personer av särskilt intresse och negativa medieenheter
  • Övervakning och varningar: Få pågående meddelanden om leverantörers instabilitet innan din leverantörskedja störs med nästan realtidsuppdateringa
  • Lokalisera: Hitta snabbt alternativa leverantörer efter bransch, plats, storlek, riskresultat och mer
  • Rapporter och analys: Kör rapporter för att bedöma din portfölj med avseende på finansiell riskaktivitet och till och med användning, till exempel de enheter som ska återcreenas.