Få en kostnadsfri Risk Health Scan av ditt företag
 

I samarbete med Dun & Bradstreet bevakar vi den globala effekten av Covid-19 på företag. Kontakta oss i dag så ger vi dig en kostnadsfri Risk Health Scan av dina kunder och leveranskedjor. Vi hjälper dig att fortsätta känna dig säker och möjliggör handel i tider av högre risk.

En Risk Health Scan innehåller bland annat:

  • Leverantörer belägna i berörda städer
  • Riskbedömning av leverantör
  • Kontinuitetsrisk för företag
  • Compliance risk
  • Identifiering av ”riskfyllda” kunder i berörda områden

Fyll i dina uppgifter så kontaktar vi dig inom kort.

Ta en av våra Risk Health Scans för att säkerställa säkra affärer i tider av högre risk!

I samarbete med Dun & Bradstreet, hjäler vi dig att bevaka den globala effekten av corona på affärerna.

Det är möjligt att göra affärer i tider av högre risk. 
Coronavirusets utbrott fortsätter att påverka företag och deras leveranskedjor globalt. För att hantera detta har Dun & Bradstreet lagt till kostnadsfria  rapporter som hjälper företag att minska risken genom att utnyttja Dun & Bradstreet Data Cloud. Detta hjälper dig att få inblick i företags familjerelationer och dolda motpartsrisker från deras anknutna affärsrelationer.
 
Du kommer också att bättre förstå den dolda risken i din kundportfölj genom D&B Customer Risk Health Scan. En kostnadsfri rapport som identifierar vilka av dina kunder som befinner sig i ett coronoadrabbat område – vilket proaktivt kommer att bidra till att minska risken för dina kundfordringar.
 
Dun & Bradstreet Data Cloud
Dun & Bradstreet Data Cloud är världens största uppsättning data och insikter om kommersiella enheter runt om i världen och inkluderar egna finansiella och riskbedömningar som Supplier Stability Indicator (SSI), Supplier Evaluation Risk (SER) rating, och Supply Chain Risk Index (SCRI).